AlčaVaca komentáře u knih
Čtivá historická detektivka. Ještě jsem neměla v rukách knížku od pana Vondrušky, která by mě nebavila, alespoň co se této série týká. Oldřich, Diviš i Ota jsou každý jiný, ale pro mě všichni sympaťáci. Nechybí napětí a jako bonus i zajímavosti z historie.
Fanoušci Zeměplochy si přijdou na své, i já si "Akademiky" užila. Tématem fotbalu se rozhodně nenechte odradit :-)
Jedním slovem skvělé, netřeba dlouhého komentáře. Doporučuji přečíst 1. díl série, ať jste vic v obraze, ale není podmínka, humoru je tam i tak dost.
Děj svižný, napínavý, na mě ale zbytečně vylíčené detaily. Slabším žaludkům moc nedoporučuji.
Kdo ví, jak by se každý z nás v takové době zachoval... Radši si nepředstavovat... Za mě určitě 5 hvězdiček a doporučuji.
Výborné čtení, jako vždy od tohoto autora. Těším se, že bude další díl s Martinem Servazem.
Já bohužel nemůžu dát víc než tři hvězdy. Autor má určitě lepší knihy. Něco tam chybělo, naopak myšlenky se hodně opakovali. Ale zajímavý námět knihy chválím.
"Francisovky" čtu velmi ráda, patří mezi mé oblíbené. Díky čtenářské výzvě jsem skočila s radostí po další. U této knihy se mi ale občas dělalo šoufl u některých pasáží, přitom jsem zvyklá na kdejaký thriller, samá mrtvola a potoky krve. Autor to prostě se čtenářem umí. Za mě rozhodně 5*
Knihu jsem odkládala kvůli nízkému hodnocení, po přečtení ale zvedám procenta. Svižné, vtipné čtení. I když v knize chyběly stránky 161-192, s čímž jsem se ještě nesetkala :-)
Opět "starý" dobrý Olsen. Můj oblíbený autor, takže já určitě doporučuji.
Děj měl spád, vtip a samozřejmě hlavního hrdinu, který všechno zvládne levou zadní. Nic, co by čtenáře překvapilo, ale čtivé a bez nudných pasáží. Těším se na další :-)
Není to autor, kterého bych v současné době vyhledávala. Přiznám se, že jsem jej četla jen kvůli čtenářské výzvě. Ale nechci odrazovat, dalo se to přelouskat.
Až na jednu nebo dvě detektivky se mi kniha dobře četla. Díky ní se můžu poohlédnout po autorech, kteří mě zaujali a po kterých bych běžně neskočila :-)
První setkání s autorem a jsem potěšena. Sympatické postavy, vtip, zápletka. Nejsem odborník na historii, takže jak moc je kniha autentická nedokáži posoudit, ale dobře se mi četla.
Já jsem si povídky užila, je to moje krevní skupina :-)
První seznámení s autorkou, v podstatě omylem, ale velmi mile mě překvapila. Čtivé, svižné. Druhý díl určitě nebude ve sbírce chybět.
Paráda! Černý humor a hlavní postava sympaťák, pro mě výtečná kombinace!