AlexandraBane komentáře u knih
Tak musím trochu pozměnit názor. Dvojka byla lepší, akčnější, tedy pokud máte fantazii a boje si domyslíte. Teď začínám i přemýšlet, proč jsem jí při prvním pokusu odložila. Ale asi jsem jenom potřebovala k Tolkienovi dospět. Takže hurá na poslední díl
Umělá inteligence, cestování v čase, alternativní reality. Všechno co sci-fi fanda může chtít. Tedy skoro. Téměř půlku knihy zabírá omáčka kolem. A tak to jde střídavě. Střídavě paráda, do které se čtenář začte. Střídavě nuda.
Bonusové body za obálku, protože ta je pecková!
Dojemná kniha o mezilidských vztazích. Velmi dobře napsaná
Nebylo to špatné čtení. Přečetla jsem to docela rychle. Téma zajímavý ale vlastně úplně nevím po dočtení co říct
Ty dva sebeobětující se idioti mě nepřestávají bavit. Zase úžasná jízda tentokrát s celou partou (Jace, Clary, Izzy a Simon) v pekle.
Ty dva nejde nemilovat. Byla to jízda. Magnus a jeho hlášky..pecka!
Za celých 300 stránek jsem si nedokázala utvořit vztah ani k jedné z postav. Kniha je napsaná z pohledu Patrika a Marion na jednoho muže, kterého oba milují. Tomův pohled mi chyběl a hodně. Nemůžu si utvořit vztah k postavě, když jí nevidím do hlavy. Tady to bohužel tak dopadlo u všech třech. Marion měla odejít dokud to šlo, takhle akorát zničila životy všem třem. Hned na začátku byla varována, že jejich vztah s Tomem nedopadne dobře ale stejně do toho šla.
Četlo se to dobře, nechci říct že jsem zklamaná ale dost mi toho v ní chybělo.
Kazi a Jase jsem si okamžitě zamilovala. Četlo se to úplně skvěle. Vrhám se na druhý díl
Čekala jsem teda něco úplně jiného. Ale k tomuhle jsem si prostě nedokázala utvořit vztah. Nedozvěděli jsme se nic, co by nás nutilo si postavy oblíbit nebo naopak nenávidět. Celý to bylo napsaný tak ploše.
Skvěle vykreslený svět orientálních příběhů. Jenže to je tak všechno. Nevím, jestli je to překladem nebo tím, že je to první díl trilogie. Víc jak polovina knihy byla neuvěřitelně ubíjející a táhla se. A když vás chytne až posledních deset kapitol, je to sakra málo. Čekala jsem od toho víc
Opět skvělý díl. Connerovo putování s Bree a Alexina výuka super. Tuhle sérii si užívám vždycky.
Chvilku mi trvalo než jsem se začetla asi mi druhý díl nesedl. Ale pak se to rozjelo a já si to užila
Chvilku mi trvalo než jsem se zorientovala při skákání v čase. Ale pak už se mi to četlo dobře. Utíkalo to pomalu, za to konec si to vylepšil.
Místy mi to přišlo hodně zamotané, ale jinak skvělé zakončení