AlexandraBane komentáře u knih
Úžasné čtení, pro milovníka sci-fi a fantasy jako stvořené. Nebudu tvrdit, že jsem některé věci nepřeskákala (přeskákala). Většinu technických věcí a některé konverzace jsem přeskočila, protože přece jenom je to 700 stránek. Ale jinak jsem si to moc užila
Chvíli mi trvalo než jsem se začetla, ale pak jsem se nemohla odtrhnout. Na duchařiny sice moc nejsem, ale nebylo to úplně nejhorší.
Tuhle sérii mi tak před deseti lety doporučil kamarád. Teď jsem se k ní vrátila a miluju jí, je to naprosto úchvatný příběh a miluji ho pořád stejně. Můžu jenom doporučit a jdu se vrhnout do pokračování
Hodně čtivá kniha, chytla mě od samého začátku. Opravdu skvělý nápad
Výborně se to četlo, krátké kapitoly. Skákání v čase mi ani nevadilo, mělo to fakt spád a příběh si udržoval napětí. Sice mi chvílemi vadilo, že se příběh víc věnuje Miren než pátrání po Kieře. Konec mi přišel uspěchaný, ale ani mi to moc nevadilo. Co bylo dál si můžeme domýšlet, i když to bylo naznačeno. Nebudu nic prozrazovat.
Zatímco originál jsem hltala, překlad mi nějak nesedl. A to se mi u Příběhu magie nestalo. Držím teď v rukách překlad i originál a trochu mi přijde, jako by toho v překladu půlka chyběla (co se počtu stránek týká). Jsem z toho trošku rozladěná. Ale to není chyba ani tak autora jako spíš překladatelů.
Po knize jsem sáhla, protože mě zaujala obálka a název. Děj už mě moc nenadchnul
Útlá knížečka s radami, které se dají praktikovat pomalu na všechno. A protože moje múza si asi dává zimního šlofíka, tak doufám, že mě tohle trochu nakopne :D :D
Dočetla jsem se zapřením, protože knihy rozečtený nenechávám. Ale dalo mi to zabrat. Čekala jsem od toho trochu víc, nějakej vývoj postav. Ze začátku jsem měla problém se zorientovat, kdo ke komu patří. A když už jsem se jakžtakž zorientovala přibyla další postava. Knihu ukládám zpátky do knihovny a vracet se k ní už nebudu.
Nebylo to úplně špatný. Únos a osvobození zajatců bylo zajímavý. Stejně jako sledovat jak to funguje v médiích. Ale jako celek mě to příliš nezaujalo
Číst tuhle sérii před deseti lety asi bych hodnotila jinak. Z některých částí nejsem úplně nadšená a přišli mi zdlouhavý (možná že trocha zkrácení by tomu neuškodila), ale zdárně jsem dospěla ke konci. Konec se dal trochu čekat, ale přesto slzička ukápla, ale bylo jasný, že to nebude typický happy end.
Jako celek super. Nádherná propracovaná fantasy. Pokud mi to něco dalo, tak to, že opět ujíždím na dracích :D :D
Do tohohle dílu jsem se nějak nemohla začíst. Byl na mě zdlouhavý, některé pasáže však byly super a jistou informaci jsem už tušila o díl dřív. Konec už nás připravuje na závěrečné vyvrcholení.
Od Johna Greena mám přečtený snad skoro všechno. Tak jsem si řekla, že bych mohla zkusit i knížku od jeho bráchy. Ze začátku jsem byla z knížky nadšená, sci-fi to je moje. I když tohle nebylo úplně sci-fi. Ale čím víc jsem četla, tím míň mi byla hlavní hrdinka sympatická. A ke konci jsem jí úplně nesnášela. Čím víc, jí stoupala sláva do hlavy tím byla nesnesitelnější. Ten konec bylo jako co?!
Bylo to lepší jak první díl. Ač bych občas hlavním hrdinům občas jednu flákla, jak mě štvali. Sympatické nové postavy.
Tak to byla jízda, wow. A ten konec...Samozřejmě jsem si nemohla nevšimnout podobnosti s jinými díly jako Hunger Games, Divergence. Poslední úkol mi připoměl Harryho Pottera. Četlo se mi to skvěle a nemohla jsem se odtrhnout i když jsem knihu na chvíli odložila, pořád jsem po ní pošilhávala a byla jí přitahována, abych četla dál a dál. Takže závěrem úžasný rozjezd nové série a já se těším na další díly.
Nebylo to špatný. Četlo se to dobře, ale úplně nadšená jsem z toho nebyla.
Děj v Praze mě bavil mě víc, jak celý příběh v Japonsku. A ten konec byl jako co? To mám nějaký vydání, kde chybí stránky nebo to opravdu končí takhle useknutě? Hvězdička navíc za obrázky