alexis818 komentáře u knih
Mně se kniha hodně líbila,bylo tam hodně smutku a rozčarování,ostatně toto téma nic jiného ani neslibuje.Příběh pěkně plynul a slzičky ukáply.Doporučuji.
Krásný příběh,ten současný i ten z minulosti.Poznáme život v tehdejším Vietnamu v Paříži i v Německu .Moc pěkné počtení.
Kniha se mi moc líbila,byla to opravdu dobrá sonda do duší pubertáků a následků jejich pubertálních let až do dospělosti.Četlo se výborně,děj nemá žádná hluchá místa a je napínavý.Pokud se u nás objeví něco dalšího od tohoto spisovatele,velice ráda si to přečtu.
Na toto téma jsem přečetla již řadu knih.Pokaždé se mi svírá srdce pro ty chudáky,kteří museli projít nelidským zacházením a vlastně peklem na zemi.Ani tato vzpomínková kniha není vyjímkou.Vždy,když takovou knihu dočtu,tak si říkám,že v té další už nemohou být horší zvěrstva,ale bohužel stále se najdou jiná a mnohdy horší,než v předešlé.Čest jejich památce.
Mně se to moc líbilo,ani jsem nečekala,že tam bude tolik akce.Četlo se to výborně a příběh zasazený do 13.st.byl moc pěkný.Jednu hvězdičku ubírám jen za ten trochu zbrklý konec.
Krásná kniha,příběh,který vezme za srdce.Kniha je čtivá,napínavá.Doporučuji atěším se na další dílo od této autorky.
Kniha moc pěkně napsaná,čtivá.Příběh,který nijak neohromí,ale četlo se to výborně.
Závěr celé série a celkem vydařený.Nejvíc se mi líbil díl druhý,jak už jsem zde psala.Celou sérii hodnotím jako příjemné,velmi oddechové čtení,kde se dá většina děje předpokládat.
Dávám 5 .protože se mi to opravdo líbilo.Dobrý psycho román,líbil se mi i autorčin styl.Moc nerozumím těm dost negativním komentářům,na tohle téma jsem četla dost mnohem horších knih.No a ještě k tomu jako prvotina,fakt dobrý.
Úžasná kniha.Musím napsat,že ještě lepší než Chlapec v pruhovaném pyžamu.Je až hrozné,jak zmanipulovatelní jsou lidé,zvlášt děti.Příběh chytí a nepustí.
Dobrý příběh,jen trochu utahaný,ale i tak mohu doporučit.
Super .Od začátku do konce napínavé a zajímavé čtení.Doporučuji.
Nádherný román,který vás obohatí o cenné informace z historie židovství.Mně osobně hodně dal,člověk si uvědomí spoustu věcí,které v naší existenci považuje za tak samozřejmé.Tohle dílo si zaslouží velký dík.
Krása.Líbila se mi celá trilogie.Těžko se mi s hrdiny a hlavně s hrdinkou loučilo.Ale konec dobrý,všechno dobré.
Nádherná kniha,úplně mě uchvátila.Příběh plný citu,strachu a obav o život těch ,které milujeme.Příběh,který je založen na skutečných událostech,což vše ještě umocnuje.Krásně,čtivě napsáno,pěkná obálka,prostě není,co vytknout.
Další napínavý román od této spisovatelky,ale její Řezník byl prostě nejlepší.
Krásný,sladkobolný příběh.Pan Sparks má nádherný slovník,prostě tento styl opravdu umí.
Četlo se to hezky,ale nijak mě to nanadchlo.Spisovatelka je mladá a věřím ,že ještě vybrousí svůj styl.Každopádně si nenechám ujít její další díla.
Trochu slabší,než předchozí díl,ale i tak čtivé,napínavé.Autoři to zkrátka umí,nutí vás to číst stále dál a dál.Atak by to mělo být.