alexis818 alexis818 komentáře u knih

Najdi Rebeccu Najdi Rebeccu Eoin Dempsey

Mně se kniha hodně líbila,bylo tam hodně smutku a rozčarování,ostatně toto téma nic jiného ani neslibuje.Příběh pěkně plynul a slzičky ukáply.Doporučuji.

31.03.2020 5 z 5

Vůně jasmínu Vůně jasmínu Corina Bomann

Krásný příběh,ten současný i ten z minulosti.Poznáme život v tehdejším Vietnamu v Paříži i v Německu .Moc pěkné počtení.

29.03.2020 5 z 5

Patříš mi Patříš mi Mark Tilbury

Kniha se mi moc líbila,byla to opravdu dobrá sonda do duší pubertáků a následků jejich pubertálních let až do dospělosti.Četlo se výborně,děj nemá žádná hluchá místa a je napínavý.Pokud se u nás objeví něco dalšího od tohoto spisovatele,velice ráda si to přečtu.

22.02.2020 5 z 5

Co jsi to za matku? Co jsi to za matku? Paula Daly

Pěkná kniha s velmi překvapivým koncem.Líbila se mi.

31.01.2020 4 z 5

Útěk z Osvětimi Útěk z Osvětimi Andrej Pogožev

Na toto téma jsem přečetla již řadu knih.Pokaždé se mi svírá srdce pro ty chudáky,kteří museli projít nelidským zacházením a vlastně peklem na zemi.Ani tato vzpomínková kniha není vyjímkou.Vždy,když takovou knihu dočtu,tak si říkám,že v té další už nemohou být horší zvěrstva,ale bohužel stále se najdou jiná a mnohdy horší,než v předešlé.Čest jejich památce.

09.01.2020 5 z 5

Kněžna žebráků Kněžna žebráků Peter Dempf

Mně se to moc líbilo,ani jsem nečekala,že tam bude tolik akce.Četlo se to výborně a příběh zasazený do 13.st.byl moc pěkný.Jednu hvězdičku ubírám jen za ten trochu zbrklý konec.

06.01.2020 4 z 5

Stezka v troskách Stezka v troskách Gemma Liviero

Krásná kniha,příběh,který vezme za srdce.Kniha je čtivá,napínavá.Doporučuji atěším se na další dílo od této autorky.

03.01.2020 5 z 5

Přátele měj nablízku Přátele měj nablízku Paula Daly

Kniha moc pěkně napsaná,čtivá.Příběh,který nijak neohromí,ale četlo se to výborně.

26.12.2019 4 z 5

Panský dům a jeho dědictví Panský dům a jeho dědictví Anne Jacobs

Závěr celé série a celkem vydařený.Nejvíc se mi líbil díl druhý,jak už jsem zde psala.Celou sérii hodnotím jako příjemné,velmi oddechové čtení,kde se dá většina děje předpokládat.

29.11.2019 3 z 5

Ta druhá Ta druhá Michelle Adams

Dávám 5 .protože se mi to opravdo líbilo.Dobrý psycho román,líbil se mi i autorčin styl.Moc nerozumím těm dost negativním komentářům,na tohle téma jsem četla dost mnohem horších knih.No a ještě k tomu jako prvotina,fakt dobrý.

06.10.2019 5 z 5

Chlapec na vrcholu hory Chlapec na vrcholu hory John Boyne

Úžasná kniha.Musím napsat,že ještě lepší než Chlapec v pruhovaném pyžamu.Je až hrozné,jak zmanipulovatelní jsou lidé,zvlášt děti.Příběh chytí a nepustí.

27.09.2019 5 z 5

Malé temné lži Malé temné lži Sharon J. Bolton

Dobrý příběh,jen trochu utahaný,ale i tak mohu doporučit.

20.09.2019 4 z 5

Terapie Terapie Sebastian Fitzek

Super .Od začátku do konce napínavé a zajímavé čtení.Doporučuji.

15.07.2019 5 z 5

Exodus Exodus Leon Uris

Nádherný román,který vás obohatí o cenné informace z historie židovství.Mně osobně hodně dal,člověk si uvědomí spoustu věcí,které v naší existenci považuje za tak samozřejmé.Tohle dílo si zaslouží velký dík.

02.07.2019 5 z 5

Úsvit naděje Úsvit naděje Ann Moore

Krása.Líbila se mi celá trilogie.Těžko se mi s hrdiny a hlavně s hrdinkou loučilo.Ale konec dobrý,všechno dobré.

20.05.2019 5 z 5

Holčička, kterou tam nechali Holčička, kterou tam nechali Roxanne Veletzos

Nádherná kniha,úplně mě uchvátila.Příběh plný citu,strachu a obav o život těch ,které milujeme.Příběh,který je založen na skutečných událostech,což vše ještě umocnuje.Krásně,čtivě napsáno,pěkná obálka,prostě není,co vytknout.

26.04.2019 5 z 5

Sklenice srdíček Sklenice srdíček Jennifer Hillier

Další napínavý román od této spisovatelky,ale její Řezník byl prostě nejlepší.

21.02.2019 4 z 5

Zápisník jedné lásky Zápisník jedné lásky Nicholas Sparks

Krásný,sladkobolný příběh.Pan Sparks má nádherný slovník,prostě tento styl opravdu umí.

23.12.2018 4 z 5

Pařížské rekviem Pařížské rekviem Emma Riedová

Četlo se to hezky,ale nijak mě to nanadchlo.Spisovatelka je mladá a věřím ,že ještě vybrousí svůj styl.Každopádně si nenechám ujít její další díla.

23.12.2018 3 z 5

Hrob v horách Hrob v horách Hans Rosenfeldt (p)

Trochu slabší,než předchozí díl,ale i tak čtivé,napínavé.Autoři to zkrátka umí,nutí vás to číst stále dál a dál.Atak by to mělo být.

01.09.2018 4 z 5