alka1609 komentáře u knih
Knihu jsem si poslechla jako audioknihu a musím říct, že toto byla má první kniha od této autorky a určtě ne poslední. Moc pěkně zpracované, můžu jen doporučit!
Jako všechny knížky SM velmi čtivá, trochu smutná, krátká... Doporučuji.
Zajímavá, místy trošku zdlouhavá, ale velmi dobrá kniha. Doporučuji!
Zajímavé čtení, doporučuji hlavně mladším čtenářům, kteří tuto dobu znají pouze z filmů, knih a vyprávění.
Jako všechny knížky SM čtivá, přečteno za jeden večer.
Čtivá, útlá, lehčí čtení o velké lásce, bez detektivní zápletky, na jeden večer.
Začátek knihy nudný, než se překoná určitý počet stránek a pak už to jede. Krásně popisovaná příroda, velryby, delfíni. Pěkná knížka, trošku odlišná od ostatních JM, ale můžu jen doporučit.
Tuto první knížku Patrika Hartla jsem četla jako poslední a zdála se mi nejslabší. Přesto uděluji pět hvězdiček, četla jsem přes vánoce a dávala jsem dokonce čtení přednost před pohádkami:-) Čtivá, vtipná, humorná i smutná....takový je život.
Jak již psali ostatní, přečteno jedním dechem, hezká oddechovka, vtipná, doporučuji.
Přečteno jedním dechem za dva dny! Moje první Hartlova knížka a určitě si přečtu jeho další dvě a doufám, že než dočtu, vyjde jeho další:-)
Jak už psali ostatní, první půlka knihy nudná, myslela jsem, že ji odložím, ale nerada odkládám nedočtené knihy, tak jsem pokračovala a stálo to za to:-) Rychlý spád až do konce.
Krásná knížka, jako už jsme zvyklí u Jojo Moyesové (mé oblíbené autorky). Opět můžu jen doporučit!
JM je moje oblíbená autorka. Po přečtení Než jsem tě poznala, jsem musela pokračovat dalším dílem a opět mě tato knížka nezklamala. Doporučuji!
Naprosto úžasná kniha! S filmem se nedá srovnat. Naštěstí jsem četla nejdříve knihu a u filmu jsem vydržela jen do půlky. Knihu vřele doporučuji!