Allena24

Nemohu si pomoci, dvojice detektivů (chytrý Donald Lam a jeho svérázná partnerka Berta Coolová) se mi dostala pod kůži. Prostě mě baví. Pro mě parádní odpočinkové čtení. Jasných 5*.

Z této knihy mám rozporuplné pocity.
Chvílemi mě vtáhla a zaujala, ale mělo to i druhou stranu, kdy mě právnička Lily neskutečně iritovala.

Příběh mě chytl, proto se na hodinkách ukázalo něco po druhé hodině, když jsem šla spát. Dala bych 5 hvězdiček, ale...tu jednu jsem vzala, protože jsem milovnicí zvířat a vadilo mi, že jsem se dozvěděla - cituji z jednoho komentáře:" ....ako sa vyrába Nescat ;)."

Profesor Theo Cray mě baví. I když mi přišlo, že v tomto příběhu na mě vykoukl chvilku i Dexter, což mi moc nesedělo. Přesto se těším na další díl.
U Teorie vraždy mě dostala obálka knihy, kterou jsem se kochala. Za mě fakt povedená.

Při čtení jsem si uvědomila, že je to pro mne příjemné opáčko. Dokonce jsem si celkem rychle vybavila děj. Kniha se mi líbila tehdy i teď.

Poslouchala jsem audioknihu s hlasem p. Martina Písaříka. Této knize se povedlo odvést mou pozornost od běžného dnešního dění. Za skvěle popsanou atmosféru New Yorku poloviny 19. století, za lehký sarkasmus a příjemný hlas dávám 5*.

Knihu jsem již kdysi četla, teď jsem měla příležitost si ji poslechnout namluvenou Janem Vondráčkem. A smekám pomyslný klobouk..za mně super a doporučuji.

Přidávám se na stranu spokojených čtenářů a ráda dávám 5*. Panu spisovateli děkuji za postavu Adama a jeho sarkasmus.

Jsem ráda, že knihu vlastním, přečetla jsem ji 2x a ještě si po čase poslechla audio. Jsem fanda pana Herriota. Doporučuji.

S knihou se známe léta, ale až dnes jsem se stala její hrdou majitelkou. Připomněla mi mé dětství. Je to krásná kniha a ty ilustrace....prostě nádhera.

Prvotina? No dle mého mínění tedy výjimečná a kvalitní. Jako první mi (po přečtení) letělo hlavou, že autorka má úžasný cit pro češtinu a jako druhé se ukázalo slovo precizní. Chválím i fantasy svět. Doporučuji a dávám 5*. Těším se na další díla.
Jediné, co mi vadilo, bylo drobné písmo.

Úžasné. Knihu jsem znovu četla po dlouhé době. (Viděla jsem i filmové zpracování.) Mickey Haller patří mezi mé knižní oblíbence. Doporučuji.

Poslouchala jsem audio, dle mě byla skvělá prezentace, bavila jsem se.
Jen druhá půlka mi přišla rozvleklá (méně by bylo více).

Kdysi jsem viděla v televizi film. Při čtení se mi děj vybavil i s rozuzlením.
Přesto mě kniha bavila a má za 5*.

Čtivé, napínavé, akční.
Krátká citace: "...obě víme, že největší vítězství v bitvě je, když k žádný nedojde..."

Fajn odlehčené oddychové čtení s atmosférou "dávnověku". Jak se žilo bez mobilů, zato s čichací solí.

Kniha na mě zamrkala v knihovně. Přidávám se ke spokojeným čtenářům, kteří si libují, že je to příjemná změna od detektivek. Anglický venkov má své kouzlo, i když doba ve které se román odvíjí je těžká.

Tak u této knihy jsem se v hodnocení zasekla...4* nebo 5*. Nakonec jsem 4 opravila na 5. A trochu si vynadala, že jsem rozmazlená a náročná. No jo no...znovu ji číst nebudu, ale spokojená jsem a koneckonců četla jsem i ve 3 ráno :-).

Docela jsem byla překvapená, že se mi dobře vybavuje děj. I proto dávám 5*.
Mimochodem film je na čsfd momentálně hodnocen 28%.