Allla9 komentáře u knih
Po delší době jsem četla knížku, která mě doslova pohltila. Krutá realita života se zde střetává s láskou a dlouho potlačovanými city. Válka a následující posttraumatický válečný stres, alkohol se svými důsledky, domácí násilí a lží...... . A následují neuvěřitelné zvraty v ději. Jedna z nejotevřenějších a nejupřímnějších knih, co jsem četla.
Knížka plná úžasně střelených lidí. Jediná osoba se zde nechovala normálně. Milé, příjemné a vtipné čtení.
Druhé pokračování této trilogie přineslo tolik napětí a odhalení, ale i tajemství, že se nemůžu dočkat dalšího dílu.
Při čtení této knížky mě bylo moc hezky. Chvílemi smutno, ale to k životu patří. Radost i smutek.
Krásný květnatý jazyk. Úžasné popisy přírody a hlavně hluboké vcítění se do Štěpy. Do jejího nitra, do pocitů a jednání. Dětstvím dívky ji provází hlavně její otec. On cítí to, co si Štěpa uvědomí až jako dospělá. Je lesba a život se s ní nemazlí. Tuto knížku nelze číst rychle. Autorka vás nutí si vychutnávat každou stránku.
Chcete poznat svůj protějšek, který se k vám hodí na 100%? Tak od toho je tady agentura s testy DNA.
Nemyslela jsem si, že mě bude knížka až tak bavit, ale jsem spokojená také na 100%.
Jsou knížky, u kterých nemůžu jíst. Tato je jedna z nich. Přesto sáhnu i po další knize z tvorby spisovatele Chrise Cartera. Kniha je strhující.
Knížka planá zvratů a nečekaných situací. Líbil se mi děj i styl zpracování.
Ke knihám této autorské dvojice nemám vůbec žádné připomínky. Jako vždy skvělé.
Bylo to zajímavé a kniha se dobře a rychle četla. Myslím, že za mlhy nebudu chodit ven. Aspoň, než ve mě příběh odezní.
Tento čtvrtý příběh ze série Kate Marshallové se mi zatím líbil nejvíce. Již se těším na další pokračování.
Začtete se na první stránce a budete litovat, že je konec knihy. Velice dojímavý příběh úžasné paní učitelky a její svěřenkyně šestileté Sheily. Napsáno podle skutečného příběhu.
Pokaždé jiné osudy a pokaždé stejně smutné čtení.
Tak toto bylo jako ze skutečného života. A i zde platí, že se ti vše jednou vrátí.
Velmi silný skutečný příběh. Nedovedla jsem si představit, co zažívali političtí vězni. Knihu by si měl přečíst každý.
Stále se něco děje, žádná hluchá místa. Prostě thriller tak, jak má být.