Allla9 Allla9 komentáře u knih

Kdyby váš pes mohl mluvit... Kdyby váš pes mohl mluvit... Bruce Fogle

Protože mám psa, tak jsem si se zájmem přečetla tuto knížku. Je v ní mnoho zajímavostí a rad, jak se svými mazlíčky co nejlépe zacházet a vycházet.

18.11.2024 5 z 5

Záhadná oběť Záhadná oběť Robert Bryndza

Jako vždy u tohoto spisovatele, jsem s knihou spokojená. Se zájmem jsem si přečetla již pátý případ Kate Marshallové.

18.11.2024 5 z 5

Ve stínu arabské lásky Ve stínu arabské lásky Mirka Manáková

Zajímavý námět, ale knížka mi přijde hodně povrchní, čekala jsem větší čtenářský zážitek.

09.11.2024 4 z 5

Nezvaný pár Nezvaný pár Sarah J. Naughton

Celá první část knihy mě udržovala v napětí, to se postupně vytrácelo. Konec jsem tušila hodně stránek dopředu. Celkem lepší průměr.

05.11.2024 4 z 5

Vesničanka Vesničanka Mirka Skočílková

Tak jsem objevila pro mě novou spisovatelku, od které si chci přečíst vše, co napsala. Vesničanka je příběh o obyčejné ženě, která se všem obětuje, všem pomáhá a na sebe jaksi nemá čas. Až když jí to začne přerůstat přes hlavu, tak se rozhodne to řešit a svůj život změnit.
- Když vás někdo konečně přijme takové, jací jste, je to největší dar života.

28.10.2024 5 z 5

Můj svět v tobě Můj svět v tobě Renata Šindelářová

Toto je druhý díl knížky Jen jeden svět. Jedná se o příběh malého Lea a jeho kamarádky Sofinky. Příběh plný záhad a napětí nám ukazuje, že život je potřeba brát více hravě.

23.10.2024 5 z 5

Jen jeden svět Jen jeden svět Renata Šindelářová

Přestože se knížka jmenuje Jen jeden svět, tak se zde střetávají světy dva. Ten jeden zastupuje ezoterička Bianka a ten druhý poněkud bezohledný a sebestředný Tomáš. Každý z nich žije úplně jiný život, a jak to dopadne, když se jejich cesty navzájem propojí, to si již musíte přečíst sami. Kniha se mi moc líbila a jsem ráda, že hned začínám číst druhý díl.

17.10.2024 5 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Tuto knihu jsem již kdysi dávno četla. Vím, že mě tenkrát hodně zaujala, tak jsem se do ní pustila ještě jednou. Ani podruhé nezklamala.

13.10.2024 5 z 5

Rozložíš paměť Rozložíš paměť Marek Torčík

Zpočátku jsem si říkala, že toto asi není nic pro mě. Vydržela jsem první stránky a musím říci, že jsem nelitovala. Skvěle napsaný příběh očima chlapce, který je jiný než ti ostatní okolo něj. Kniha vypráví o alkoholismu, násilí, šikaně, odlišné orientaci ... . Vše je popsáno hluboce lidsky. Kniha stojí za přečtení.

10.10.2024 5 z 5

Neviditelné kořeny Neviditelné kořeny Hynek Čapka

Krásně napsaná zajímavá knížka. Příběh se odehrává v dlouhém časovém období. Začíná v roce 1930 a končí až v roce 1992. Seznámíme se s příběhem rodiny, která si prošla mnoha útrapami. V knize vystupuje i mnoho skutečných osob. Doporučuji k přečtení.

05.10.2024 5 z 5

Tíživé ticho Tíživé ticho Robert Bryndza

Kniha mě dala vše, co jsem od ní čekala. Napětí, dobrodružství, nečekané situace.... a navíc krásnou přírodu Chorvatska.

29.09.2024 4 z 5

Ho’oponopono - Havajský rituál odpuštění Ho’oponopono - Havajský rituál odpuštění Ulrich Emil Dupreé

Knížka, ze které si mnoho odnesete. Je to hezké a poučné povídání.

24.09.2024 5 z 5

Ženy gangsterů Ženy gangsterů Susan McNicoll

I ženy ve větě mafiánů sehrály důležitou roli. V této knížce se s mnohými seznámíme a pochopíme, že láska si nevybírá.

23.09.2024 4 z 5

Malý život Malý život Hanya Yanagihara

Smutná, až depresivní kniha. Pro mě smutné čtení, které mě hodně zasáhlo.

20.09.2024 4 z 5

Krutý měsíc Krutý měsíc Jana Jašová

Příběh, který se mohl stát, je napsán naprosto skvěle. Není zde snad jediné hluché místo, ani neuvěřitelné jednání jednotlivých postav. Kniha mě zaujala a líbila se mi.

20.09.2024 5 z 5

Helter Skelter: Skutečný příběh Mansonovy vraždící sekty Helter Skelter: Skutečný příběh Mansonovy vraždící sekty Vincent Bugliosi

Vysoce hodnotím podrobné zpracování skutečných událostí, které vyděsily Ameriku a zasáhly celý svět.

20.09.2024 5 z 5

Bolest neutopíš Bolest neutopíš Renata Šindelářová

Míra nemá moc jednoduchý život, Příběh podle skutečnosti se mi bude dlouho vracet.
- Normálnosti si člověk váží nejvíc, když o ni přichází.

14.09.2024 5 z 5

Cestička k domovu Cestička k domovu Karel Václav Rais

Krásný jazyk a vzpomínka na dětství.

11.09.2024 5 z 5

Šikmý kostel 3 Šikmý kostel 3 Karin Lednická

Připojuji se ke všem nadšeným a spokojeným čtenářům. Opět skvěle zapracované a napsané. Paní spisovatelka prostě umí.

11.09.2024 5 z 5

Když andělé dřímají Když andělé dřímají Tereza Bartošová

Paní spisovatelka píše poutavým a strhujícím způsobem. Již se chystám na její další knihu.

31.08.2024 5 z 5