Allla9 komentáře u knih
Hodně obsáhlá kniha. Měla jsem obavy, jak se mi bude číst, ale byla jsem mile překvapená. Místy mi sice přišla překombinovaná, ale ve výsledku hodnotím kladně.
První díl této krimi série mě doopravdy zaujal. Žádné velké nečekané objevy. ale poctivá mravenčí práce, během které se kriminalisté postupně propracovávají k cíli. Těším se na pokračování.
Kniha o plnění snů. Zbyněk se vrací do míst, kde trávil dětství a mládí. Silný příběh.
Zbytečně moc sexu. Děj se mi líbil a určitě dám autorce další šanci. Píše zajímavým způsobem.
Dočetla jsem knížku, která se mi hluboce vryla do srdce. Jedna z nezapomenutelných.
Knížka pro odpoutání od běžných starosti. Takový průměr v četbě.
Pokračování knihy Temné vábení. I další osudy hlavních hrdinů jsou vzrušující a plné nebezpečí. A navíc kouzelná, drsná zimní příroda tomu dodává krásnou atmosféru.
Objevila jsem pro mě novou autorku thillerů a je výborná. Píše strhujícím způsobem, poutavě. Toto je první díl z dvoudílné série - hned začínám číst pokračování. Kniha vám nedovolí jen tak od ní odejít. Zajímá vás, co bude následovat, jak se bude dále děj vyvíjet.
I toto třetí pokračování série Sběratel očí si v ničem nezadá s předchozími díly. Je skvěle napsané. Propracované a s nečekanými zvraty v ději.
Mám ráda knížky od Markéty Harasimové. Tato mi přišla o malinko slabší, ale přečtu si i ty, co jsem ještě nečetla.
Život a práce kriminalisty pana Mareše. Kniha stojí za přečtení.
Jak již jsem zvyklá u této paní spisovatelky, nenáročné odpočinkové čtení.
To je tak hezky napsané. A ta příroda, myslím, že navštívím Krušné hory.
Na rozdíl od mnoha komentářů jsem s knihou naprosto spokojená. Moc dobře se četla a děj byl neotřelý a zajímavý. Smutný i veselý, jako sám život.
Skvělá kniha. Autor píše velice poutavě, takže čtu vše, co napsal. Pevně věřím, že bude i třetí díl. Kniha si to zaslouží a vlastně si to zasloužíme i mi čtenáři.
Když jsem otevřela knížku Vítězové, tak jsem si řekla páni 643stránek. Tolik? Když jsem ji dočetla, tak jsem si řekla 643 stránek. Jenom?
-Naše děti nás nikdy nevarují, že se chystají dospět, jednoho dne jsou už zkrátka velké na to, aby se nás chtěly držet za ruku, a ještě štěstí, že nevíme, kdy nás drží naposledy, protože jinak bychom je nikdy nepustili.
Pokaždé se těším na novou knihu od své oblíbené autorky. Harasimová nezklamala. Napětí, beznaděj, tápání ve tmě, pomsta ... vše na sebe skvěle navazuje. Dobré téma, dobrá kniha.
Poutavá kniha od mé oblíbené autorky. Opět zajímavé téma. Kniha je napínavá a mě nezbývá nic jiného, než ji doporučit.
Na této knize mi vadilo pouze to, že byla pasná na přeskáčku. Jinak se mi moc líbila.