alva1

Tak to byl úlet. Seriál jsem milovala a knihou jsem si chtěla zavzpomínat. Dnes mi připadá ten příběh o ničem, hodně naivní, ale úsměvný.

Výborný thriller se zajímavým námětem a skvěle vystavěným příběhem nuťící čtenáře k zamyšlení.

Audiokniha se mi poslouchala skvěle. R.Řandová vytvořila svým přednesem téměř hororovou atmosféru.

Pokud se chcete zasmát, tak vřele doporučuji.

Vůbec to není špatné. Postupné nenásilné propojení jednotlivých povídek vytvořilo zajímavý celek. Snad jen trošku depresivní celek. Chybělo mi nějaké pozitivní světýlko na konci, nějaká snaha bojovat za lepší dny.

Nenáročné, vtipné a velmi čtivé. Autorku mám ráda a touto svojí knihou mi rozhodně zpříjemnila dva večery. Těšila jsem se, jak to dopadne, i když příběh byl velmi předvídatelný. Na konci knihy jsem si pak říkala ještě néééé, ještě chci pokračování a to už jsem si dlouho neřekla. Tak za mě rozhodně plný počet hvězd. :-)

Pěkná česká detektivka. Ačkoliv mne při čtení napadalo, kdo by mohl být vrah, závěr byl úplně jiný.

Skvělá česká detektivka z vesnice. Pan Sýkora se pro mě stává nejlepším autorem detektivek na domácím hřišti.

Tak nevím 2-3 hvězdy. Tato autorova kniha se mi líbila nejméně. Dvě třetiny knihy rozvláčné. Závěr překombinovaný, neuvěřitelný.

Výborná detektivka, kterou zavřete až na konci. Kdo a proč, tak to jsem neodhadla.

Pro mne zklamání. Stále jsem čekala, zda příští povídka bude lepší. No tak většinou nebyla. :-(

Milé, veselé až groteskní čtení. Umím si to představit jako pěknou americkou romantickou komedii. A už se na ní těším. :-)

Hned bych jela na Korfu. Jak se píše v knize: "Od doby, co jsem tam naposledy byla, se to tam muselo hodně změnit". Dýchlo na mě teplo, slunce, moře a dobré jídlo. Scénku s barvou jsem si živě představovala a parádně jsem se zasmála. Tak pokud hledáte ke čtení něco nenáročného, veselého a něco co Vás pobaví, tak za mě rozhodně ano.

Knihu jsem dočetla s velkým přemlouváním. Nebavila mě.

Krásný příběh, sympatické postavy, emoce. Skvělá kniha od autora, který se s životem svých knižních hrdinů rozhodně nemazlí.