andrea7191

Další kniha, kterou jsme musela povinně louskat na škole. Nečetla se mi nejlíp, nebyl to styl, který bych vyhledávala a ani dnes to není jinak. Vnímám jí jako dílo někoho, kdo byl nějak významný naší literatuře, ale to je tak všechno.

Knihy s touto tématikou čtu často, pracovně mi dávají velmi mnoho, ale co do lidské stránky mám po každé takové knize strašný pocit, který ještě nějakou dobu přetrvává. Tady to nebylo jiné. Hvězdičky se tady nehodí, takže tomu žádné nedávám.

Další kniha, která je prostě psycho. Věřím tomu, že se to stalo, ale je to neuvěřitelné. Těžko se to čte.

Líbilo se mi, že je to psané dětskýma očima se vší tou naivitou, která je pochopitelná, ale nervydrásající. Toto téma je dosud velmi málo zpracované a moc se o něm neví, proto je dobře, že někdo jde s kůží na trh a upozorňuje na něj.

Čteno v rámci mé práce, jinak bych knihu asi ani neotevřela. Je to vlastně ok kniha pro veřejnost, umožňující nahlédnout pod pokličku.

Asi nejslabší díl ze všech. Ne, že by to nebylo zajímavé, ale jaksi to postrádá "koule". Trochu mi vadí, jak je Jessie "nezničitelná". Nějaký ten "lidský" rys by jí neuškodil. Stejně tak příběhy mi začínají připadat jak přes kopírák. Už to není originalita, ale každý další díl je vykrádačka sebe sama.

Tak zase proti proudu. Mě se to líbí. Nevím, jestli víc nebo míň než první díl, ale má to spád a nikde nevidím hluchá místa. Dobře, některé rozhovory a dialogy nejsou úplně nejlepší, ale to je jen kosmetická vada.

Navzdory předpokladům mě tahle série víc a víc baví. Linie rodinného traumatu je dobře propracovaná. Nechybí napětí a má to hlavu a patu.

No jo no, je to jednoduché, nenáročné, lehce pikantní a naivní. Pro mě je tento typ knih skvělou možností, jak vyplnit čas mezi knihami, které mě zajímají. A co si budeme povídat, nás holky, tohle prostě táhne i když víme, že to nebude žádný literární zážitek.

Podle popisu mě kniha dost zaujala, ale byla jsem zklamaná. Nebavilo mě to. Místy mi to přišlo zbytečně táhlé, nezáživné. Ve chvíli, kdy se děj začal rozvíjet to vypadalo, že by se to mohlo rozjet, ale nerozjelo. Žádný spád se nekonal. Táhlo se to jako žvejkačka.

Kniha mé kolegyně z práce. Nemohu jinak, než plným, počtem. :-D

Na to, jak moc jsem se těšila na další díl, mě to trochu zklamalo. Ne, že by Kim nebo kdokoliv jiný ztratil něco ze své dravosti, ale vzhledem k tomu, že už je to 11. díl a stále je to stejné a jediné co se mění, je případ, tak už mě to tolik nefascinuje jako dříve. Stále je to pěkně čtivé, Kim je stále "Kim" a velmi mě baví, jak je celý tým sehraný a pospolitý, ale pro mě už to trochu ztrácí šťávu. Určitě si přečtu i další díl až u nás vyjde, ale už to není takové nadšení.

Lanczová, kdo je víc, pokud je vám méně než 15? :-D Holčičí počteníčko, v té době nemělo konkurenci. To, že všechny její knihy a příběhy byly "na jedno brdo", bylo úplně jedno. :-D

Nezaujala. Myšlenkové pochody mi přišly celkem přitažené za vlasy a velmi naivní. V knize jsem viděla velký potenciál, ale asi by ho, dle mě, musel někdo pořádně využít. Tolik nelogičností a hloupostí v jednom příběhu dal zabrat i mě a to jsem, si myslím, hlava otevřená.

Celou tuhle sérii jsem četla celkem dlouho. Bylo to pro mě něco úplně jiného, než na co jsem byla u Kinga zvyklá. A také vím, že se k ní nikdy nevrátím. Ale to neznamená, že by o bylo špatné.

Zatím asi nejslabší dílo. Vadí mi nemastný neslaný, emočně nulový Raker a tím pádem se do děje nemůžu úplně ponořit. Nevím, jestli půjdu do dalších částí série....... asi ne.

Kniha měla na můj vkus delší rozjezd, než by se mi líbilo, ale pak už to bylo fajn. Sice to dle mého není úplný WAU efekt, ale možná je to tím, že nečtu sérii popořadě tak, jak by se slušilo a patřilo.

Celkem slušně jsem se motala mezi postavama. Pěknou dobu mi trvalo, než jsem se orientovala kdo je kdo a i potom to nebyla žádná sláva. Každopádně děj se mi líbil, ale na konci jsem byla celkem zklamaná. Překombinované, nereálné. Ale určitě to není poslední přečtené dílo autora. Vzhledem k jeho popularitě mu dám ještě šanci.

Kniha, která je pro děti a protože moje dítě si jí vyhlídlo, nedalo mi to a přečetla jsem si jí a musím říct, že je dobrá. Některé příběhy jsou zajímavě promyšlené. Každý příběh je velmi krátký, opravdu nezabere více než minutku.