andrejci andrejci komentáře u knih

Šepotání Šepotání A.G. Howard (p)

Dočteno. Slyšela jsem na to dobré recenze a že to zkusím. Alenka v říši divů se mi vždy líbila a tohle je skvělé převyprávění. Bylo to opravdu dobře napsané. Morfeus je mi sympatický, ale Zach zas moc ne. Proč si vždy nejlepší knížky přečtu až když to mají všichni přečtené?Opravdu se těším na další díl.

20.10.2018 5 z 5

Osud Tearlingu Osud Tearlingu Erika Johansen

(SPOILER) Pozor muže tam být spoiler!!!
Ten konec mi přišel prostě blbý. Na to jak byla Rudá královna nebojácná měla prostě zemřít líp. Ale ten konec.U toho jsem byla prostě zklamaná. Byl to jako dobrý happy end ,ale autorka tam mohla pár věcí změnit, Přišlo mi to ke Kelsee kruté. Jinak celou knihu až na konec hodnotím kladně a stejně tak i celou trilogii o Tearlingu. Jsem ráda ,že jsem si ji přečetla.

03.09.2018 4 z 5

Město nebeského ohně Město nebeského ohně Cassandra Clare (p)

No prostě SUPER KNÍŽKA. Autorka dokázala opravdu překvapit

01.08.2018 5 z 5

Šest vran Šest vran Leigh Bardugo

Tohle byla naprosto boží knížka!!! 100 krát lepší jak Griša . Kaz byl prostě boží a celkově všechny postavy mi povahově sedly. Ten konec mě v celku hodně překvapil. Prostě to byla jedna velká pecka.

08.07.2018 5 z 5

Ztracené příběhy Ztracené příběhy John Flanagan

Za mně určitě jeden z nejlepších dílů.

01.07.2018 5 z 5

Výkupné za Eraka Výkupné za Eraka John Flanagan

Tohle je jeden nejlepších dílů v této sérii. V podstatě nevím co mám napsat.

13.06.2018 5 z 5

Rozvaliny Gorlanu Rozvaliny Gorlanu John Flanagan

Začínám tuhle sérii číst podruhé a je stejně super jak si pamatuji.

05.06.2018 5 z 5

Město ztracených duší Město ztracených duší Cassandra Clare (p)

Já tu sérii miluji. Pátý díl byl rozhodně lepší jak čtvrtý. Okamžitě se vrhám na další díl. Zajímalo by mne co budu dělat až to doctu. Celý jejich svět mi totiž přirostli k srdci. Moc se mi líbilo ,že cestovali a objevili se i v Praze.

19.05.2018 5 z 5

Město ze skla Město ze skla Cassandra Clare (p)

Tohle byl zatím nejlepší díl. Plný akce. Od začátku jsem byla do toho příběhu vtažena. Jocelyn příběh byl suprový. Konec byl boží a zároveň nečekaný. Kdybych mohla dát vice jak 5 hvězdiček tak je okamžitě dám. Jestli i ostatní díly budou taky takové tak nemám do týdne co číst.

08.05.2018 5 z 5

Vražedná léčba Vražedná léčba James Dashner

Tradičně byla kniha úplně jinak jak film. Knížka a celá série je super. Konec byl boží,plný akce. Jinak knihu doporučuji. A jestli jste dřív viděli film tak neváhej a knihu si přečtěte. Je jiná

06.05.2018 5 z 5

Město z kostí Město z kostí Cassandra Clare (p)

Knihu jsme přečetla na doporučení kamarádky. Říkala že je to dobrá knížka a to nečte. Já ji nejdřív nevěřila ale asi po 50 stránkách jsme se od knihy nemohla odtrhnout a začínala jsme ji věřit. Je to zajímavý děj. A ještě lepší je svět ve kterém se to odehrává. Hrozně se těším na další díl

30.04.2018 5 z 5

Labyrint: Útěk Labyrint: Útěk James Dashner

Viděla jsem film a četla jsem i knížku a můžu říct ,že knížka byla lepší. Ve filmu se vůbec nedrželi děje. Knížce dávám jenom 4 hvězdičky. Něco bych tam totiž pozměnila. Jsem zvědavá na další díl. Doufám ,že knížka a film budou mít stejný děj.

22.04.2018 4 z 5

Bouře a vzdor Bouře a vzdor Leigh Bardugo

Druhý díl mi přišel slabší než první. Chyběla tam ta akce. Ale konec jsme přečetla rychle. Prostor dávám 4 hvězdičky místo 3 jak jsem původně chtěla. Jinak jsem zvědavá na poslední díl. Třeba to bude lepší než dvojka.

13.04.2018 4 z 5

Illuminae Illuminae Amie Kaufman

Popravdě řečeno jsem se tě knížky bála. Slyšela jsme na to skvělé ohlasy a tak jsme si řekla,že to zkusím. A musím říct, že to bylo jedno z nejlepších rozhodnutí jaké jsme kdy udělal. Kniha se četla rychle. Zajímalo by mě jak je napadlo to napsat jako hlaseni atd. Kniha za mě úžasný

03.04.2018 5 z 5

Křišťálový meč Křišťálový meč Victoria Aveyard

Knížku můžu jedině doporučit. Autorka píše úžasně. Nedokážu pochopit jak to Mare zatím zvládá. Začíná to být čím dál zajímavější. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu. :):):):):):):)

09.03.2018 5 z 5

Tajemství oceánů Tajemství oceánů Tanya Stewner

Kniha byla rozhodně lepší než předešlé díly. Autorka tak přidala trochu akce což příběhu jenom prospělo. Už se těším až vyjde Moc síly ( Překládala jsem to na googlu, takže nevím jestli to bude správný název. Jinak v originále to je Die Macht der Gezeiten. :):):)

22.02.2018 5 z 5

Turnaj na Gorlanu Turnaj na Gorlanu John Flanagan

Knihu jsem přečetla velmi rychle a byla jsem nadšená. Na tento díl jsem se hodně těšila. Hodně mě bavili hádky Halta a Crowleyho:). Už se těším na další díl.

18.02.2018 5 z 5

Romeo, Julie a tma Romeo, Julie a tma Jan Otčenášek

Nato že to byla povinna četba tak to bylo dobré.Knihy kde se píše o historii nesnáším ,ale tato me bavila.

17.11.2017 4 z 5

Osud Osud Aprilynne Pike

celou sérii jsem přečetla doslova jedním dechem

06.09.2017 5 z 5

Čáry života Čáry života Veronica Roth

Dobře napsaná kniha se čte rychle.

20.06.2017 5 z 5