anetka.repova komentáře u knih
Krásná kniha pro děti, kde se na základě krásných ilustrací učí poznávat život ve městě a na venkově.
Co napsat po dočtení knihy. Bylo to skvělé. Byla jsem nadšená, když se mi vrátila moje oblíbená postava z prvního dílu a podílela se na vyšetřování .
Příběh se mi velice líbil z toho důvodu, že zde nebylo několik vražd a autor se zaměřil na životy Baxtrove, Wolfa a dalších.
Škoda je toho druhého dílu. Ten byl za mě zbytečný, prostě jsem ho nepochopila a čekala hodně jiný příběh. Za mě by druhý díl nemusel vůbec být a třetí díl měl být druhý. Kdybych necetla dvojku nic by se nestalo.
Jinak vřele doporučuji jedničku a dvojku této série.
Básně z pera mého oblíbeného autora. Více se mi líbí jeho sbírka Po nás ať přijde potopa a Radosti života, ale i tyto verše se mi líbily.
Krásné příběhy, inspirativní ženy. Některé jsem neznala a byla jsem ráda, že jsem si knihu mohla přečíst.
Krásná pohádka o myšákovi. A ty ilustrace jsou krásné.
Ty dětské knihy jsou krásnější a krásnější. Nádherný příběh a ty ilustrace. Paráda!
Krásná vzpomínková kniha vašeho pejska. Jen,kdybych byla poctivá a pravidelně zaznamenavala události.
Nádherný příběh, který je doplněn krásnými ilustracemi.
Co k tomu dodat, pobavila jsem se a v mnoha případech jsem se poznala.
Kniha mého dětství. Sice ne oblíbená, ale nebyla úplně špatná.
Knihu jsem si přečetla na naléhání mé kolegyně a lituju, že jsem si knihu neprečetla dříve. ????
Colleen to zkrátka umí. I když nejsem cilovka skupina, tak její milostné příběhy mám strašně moc ráda a knihu přečtu na jedno nadechnutí, jak se říká.
Takže se těším na další její příběhy. Bylo to skvělé, postavy jsem si zamilovala a všechno jsem prožívala spolu snimi.
Už se těším na další její příběhy.
Další krásná kniha z pera mého nejoblíbenějšího spisovatele.
Knihu jsem přečetla na jeden zátah, nedalo se od ní odtrhnout. Sparks umí udržet spisovatele u knihy, protože jeho příběhy vás chytí za srdce, zkrátka nebudete chtít knihu odložit.
Právem se řadí mezi mé oblíbené knihy, protože se jedná o velice silný příběh, plný emocí, naděje, lásky, touhy. Krásný a silný příběh.
Doporučuji.
Dalsi nádherná kniha od mého oblíbeného autora.
Moje srdeční záležitost.
Od knihy jsem čekala hodně a byla jsem zklamaná. Čekala jsem více napětí, to se dostavilo až v polovině knihy. První polovinu knihy jsem se nudila a říkala si, kdy se už začne něco dít.
Vše podstatné se odehrávalo v druhé půlce knihy.
Za mě dost průměr. Je to velká škoda, námět skvělý, ale snad v další knize to bude lepší.
Příběh, který dětem citlivým způsobem a úměrně jejich věku popisuje smrt.
Tak jako nejsem nějaký odborník a hodnotím na základě svého názoru a ten je takový, že kniha nemůže být pro děti od 4. let.
Jako autorky se snaží dětem popsat rozdíly mezi klukem a holkou, ale nějak se jim to nepodařilo.
V životě by mě nenapadlo pořídit jednou dětem.
Přečteno jedním dechem, kouzelné ilustrace a stručné fakta o zvířatech, které jsem nevěděla.