Angelika92 komentáře u knih
Zpracování je krásné. Ale popravdě, bych doporučovala číst až po přečtení stmívání. Jinak se z toho nedozvíte všechny podstatné věci.
První díl se mi líbil více, ale i přes to jsem si knihu zamilovala. Měla jsem při její četbě nostalgickou náladu a zavzpomínala jsem si na první lásky a trable na škole. Stejně poutavě psané jako předešlí díl.
Očekávala jsem od toho mnohem více. Dobře se mi to četla, za 3 dny přečteno. Nemusela jsem se ke čtení nutit. Příjemná, oddechová četba.
P.S. Kniha je rozhodně lepší než film!!!!
Tyto knihy už jsou více emotivní.. Pobrečela jsem si.
Pěkné zakončení série, jenom bych předchozí díl dala jako 2 díl. Přišlo by mi to více "logické". Jinak za mě je to lehké čtení, nic náročného.
I přesto, že nejsem matka, tak mě kniha celkem pobavila. U některých statusů jsem se dost zasmála i nahlas. :-)
Knihy této spisovatelky mám ráda. Jsou psané hlavně pro děti a mládež, nevidím v knize nic špatného. I přes to, že jsem čtenář staršího věku.
Oddechové, pohodové čtení na večer či odpoledne ke kávičce. Moc pěkný příběh a skvěle napsané.
Myslela jsem si, že mě to nebude bavit. Ale je to pecka. Rowlingová nezklamala!
Knihu jsem přímo hltala! Můžu jen doporučit.
Ze začátku jsem měla trochu potíže se přes děj nějak prokousat. Tehdy, když jsem ji četla, tak jsem moc tyto knihy nečetla. Měla jsem radši fantasy. Ale teď se ráda ke knihám od spisovatelky vrátím a přečtu si je znova.
Než jsem knihu začala číst, tak se mi do toho moc nechtělo. Ale děj je fajn, i dobře se mi kniha četla.
Jako knihu mám Mrazíka ráda, ale nevím proč ve filmovém provedením jsem na Mrazíka alergická. Ale i přes to si myslím, že je to pěkná pohádka.
Kniha je krásná, to se musí nechat. Krásné fotky, popis čajů a jeho přípravy. Tuto knihu by si měl pořídit každý milovník čaje. Na konci jsou zajímavé recepty, ale asi se jimi nenechám inspirovat.
Pohádku Tři oříšky pro popelku mám velice ráda, ale tohle ? Dalo se číst prvních 60 až 80 stran, stále se opakující informace, půlka knihy je bulvár.
Moc pěkně zpracovaná kniha, je sice spíše pro fanoušky JB.
Kniha o produktu autorky. Aniž by jste si nekoupili její produkt, tak se nedozvíte jestli je to pravdivé nebo ne.