Angelika92 komentáře u knih
Pro toho, kdo se zajímá o piercing jako takový, je to něco jako Bible. Postupy, jak se dělá piercing, z jakého materiálu, něco z historie. Takový malý návod.
Jak bylo řečeno v předešlém příspěvku: Tato kniha je pro fanoušky něco jako Bible. Milovala jsem jejich hudbu, image a celkově jsem strašně měla ráda. Ale i po letech jsou pro mě TOP.
Téma, na které je psaná tato kniha mě celkem zajímavá. Nečekala jsem takový konec...
Nádherná kniha, mám ji moc ráda. Dobře se mi četla.
Kniha mě bavila a byla čtivá, ale čekala jsem, že konečně se děj někam pohne.
Teď jsem ji dočetla. Není špatná. Sice téma knihy není pro mě nějak zajímavé, ale i tak se mi některé pasáže knihy líbily. Celkem vtipně pojatá a zábavná,
Jak jsem napsala u prvního dílu. Kniha se mi líbila. A dobře se mi to četlo. Já za sebe můžu doporučit.
Kniha se dobře četla. Je to takové lehčí čtení. Nenadchne ani neurazí.
Četla jsem kvůli čtenářskému deníku na škole. Nijak se mi moc nelíbila. Ale není to můj styl knížek.
Kniha neurazí ani nenadchne. Ale celkem fajn čtení.
Nevím proč, ale už od prvního přečtení jsem tuto knihu neměla ráda.. Asi jsem se ji v dětství bála.. :D
Jako knihu mám Mrazíka ráda, ale nevím proč ve filmovém provedením jsem na Mrazíka alergická. Ale i přes to si myslím, že je to pěkná pohádka.
V dětství jsem tuto knihu dostala od babičky. Moc jsem se k čtení této knihy nehrnula, ale když jsem si ji přečetla, tak se mi moc líbila.