Angelika92 komentáře u knih
Nevím, co si mám o téhle knize myslet. Očekávala jsem asi něco úplně jiného.
Knihu jsem četla jako dítě. A vzpomínám na ni s radostí do teď.
Tato kniha je o životě této herečky, o seriálu jsou psané opravdu jen 2 kapitoly v této knize. Nečekala jsem od toho zázrak, ale skvěle se mi četla.
Konečně jsem se dopracovala k poslednímu dílu této série. Dopadlo to nad moje očekávání. Myslím, že je to nejlepší kniha z této série.
Čteno jenom kvůli čtenářské výzvě. Ale kniha mě opravdu překvapila.
Přečteno jenom kvůli čtenářské výzvě. Celkem fajn počtení, ale nic extra od toho neočekávejte.
Ztráta času čtením této knihy a škoda papíru na vydání této knihy
I po přečtení špatných recenzí jsem chtěla dát knize šanci. Po přečtení chápu. Opravdu děs!
Zpracování je krásné. Ale popravdě, bych doporučovala číst až po přečtení stmívání. Jinak se z toho nedozvíte všechny podstatné věci.
Pěkná kuchařka. Ale upřímně z ní asi nic vařit doma nebudeme.
Určitě v knize jsou originální recepty. Dle mého názoru je to škoda papíru. Nemusela tahle kniha v kapesním vydání ani vyjít. 3 hvězdičky za hezké zpracování.
Chvílemi přišlo chování postav výstřední. Chápou Margot, že se nedokázala hned zvyknout na Trinu. Peter mi přišel chvílemi jako nabubřelý pitomec. A otec Lary to chvílemi asi přeháněl. A korunu tomu opravdu dala matka Petera. Ale stejně mi poslední kniha přišla nejlepší. Chvilkami jsem si i pobrečela. Opravdu skvělá, čtivá a dobře napsaná jako předešlé díly.
První díl se mi líbil více, ale i přes to jsem si knihu zamilovala. Měla jsem při její četbě nostalgickou náladu a zavzpomínala jsem si na první lásky a trable na škole. Stejně poutavě psané jako předešlí díl.
Očekávala jsem od toho mnohem více. Dobře se mi to četla, za 3 dny přečteno. Nemusela jsem se ke čtení nutit. Příjemná, oddechová četba.
P.S. Kniha je rozhodně lepší než film!!!!
Pro fanoušky a lidi, kteří se zajímají o loga automobilů a historii automobilek.
Pěkná kniha, chvíli jsem trošku "bojovala" s nářečím, ale krásně napsaná.
Velmi krásná kniha. Miluji sérii o HP. Jsem do kouzelného světa zamilovaná už od dětství. Krásná ilustrovaná kniha plná informací.
Čekala jsem, že to bude propadák, ale mile jsem překvapena. Hodně zajímavé recepty, určitě doma nějaké vyzkoušíme.
Celkem zajímavá kniha. Nepředpokládám, že bych podle některých receptů vařila. Ale dá se dočíst něco z historie limetek a citronů.