Angelika92 komentáře u knih
Celkem užitečné informace o medu. Myslím si, že podle těchto receptů asi vařit nebudu.
Kniha je krásně napsaná, plná pěkných pohádek. Kreativní jména postaviček a plná moc pěkných obrázků .
Čekala jsem od této knihy něco jako WOW. Ale až tak super to nebylo. Určitě autorka má s knihou úspěch i s recepty. Ale doporučila bych lepší překlad - pořád stejné fráze, opakované zvláštní spojení slov. Zatím jsem nic z toho nevařila, pár receptů chci rozhodně zkusit.
Od této knihy jsem očekávala mnoho. Obálka se mi líbila, ale realita byla jiná. Do čtení jsem se musela nutit. Začátek měl rychlý spád, dobře se četlo. ale čím dál víc jsem četla, tak mě to odrazovalo od čtení.
Tyto knihy už jsou více emotivní.. Pobrečela jsem si.
Pro mne nejlepší knihy mého dětství!
Pěkné zakončení série, jenom bych předchozí díl dala jako 2 díl. Přišlo by mi to více "logické". Jinak za mě je to lehké čtení, nic náročného.
Jako předešlá kniha - rychle přečtená, je nenáročná, oddychové čtení. U první knihy jsem se bavila lépe. I tak jsem se zasmála.
I přesto, že nejsem matka, tak mě kniha celkem pobavila. U některých statusů jsem se dost zasmála i nahlas. :-)
Jééé, můj slabikář. Ani jsem nevěděla, že první vydání bylo roku mého narození..
Havran patří mezi unikátní díla v poezii. Ale poezie není zrovna můj šálek kávy.
Pro mě to byla velmi zajímavá a poučná četba.
Hned od začátku mi bylo jasný, co se bude dít na konci. Aspoň, že se to odehrávalo na necelých 200 stran. Kdyby ta kniha byla delší, tak bych to asi nepřežila.
Tento díl byl lepší než předchozí. Ale i tak si myslím, že první půlka knihy nestála za to.
Nic moc, dlouhý začátek - až chvílemi nudný. Za přečtení stálo posledních 100 stran. To se opravdu něco dělo.
Nejlepší kniha od Jaqueline co jsem četla. Velmi emotivní a nádherná. Příběh mě chytil za srdce.
Knihy této spisovatelky mám ráda. Jsou psané hlavně pro děti a mládež, nevidím v knize nic špatného. I přes to, že jsem čtenář staršího věku.
Co jsem zatím četla, tak tahle kniha se mi líbila nejvíce.