anibeni anibeni komentáře u knih

Pán much Pán much William Golding

Je to zvláštní kniha.. Na jednu stranu silná, při jejímž čtení člověk ani nedutá a čeká chvilku, kdy se bezstarostné hraní na ostrově změní v něco strašného... na druhou stranu je to kniha těžce napsaná.. některé pasáže mi daly zabrat... a až po několikerém přečtení mi došlo, co se vlastně stalo..
Celkově ale hodnotím tuto knihu velmi kladně a jsme ráda, že jsem ji díky výzvě přečetla..

20.11.2019 4 z 5

Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

Tahle kniha nikoho neurazí, mě teda ani nenadchla.. Taková oddychová detektivka.. Navíc jsem neustále měla v podvědomí Deset malých černoušků.. Možná proto mě to až tak nebralo?? Nevím.. Každopádně jsem od toho asi čekala trochu víc..

13.11.2019 3 z 5

Amélie a barevný svět Amélie a barevný svět Petra Neomillnerová

Stále pěkný příběh, ale první díl byl podstatně lepší..

03.11.2019 4 z 5

Amélie a tma Amélie a tma Petra Neomillnerová

Příběh je krásný.. co víc dodat..

31.10.2019 5 z 5

Přiveď mě zpátky Přiveď mě zpátky B. A. Paris (p)

Asi jsem od této knihy čekala něco jiného, než se mi dostalo.. Přitom námět je super, mohlo se za tím skrývat cokoli... ale toto..? Mírné zklamání..

28.10.2019 3 z 5

Rychle a nespoutaně Rychle a nespoutaně Kristy Bromberg

Příjemné zakončení trilogie.. ani jsem to nečekala jinak, ale to mi nevadilo, občas je prostě děsně fajn nechat se zlákat obyčejným příběhem plným vášně, hádek a lásky a jen si tak v klidu číst..

28.10.2019 4 z 5

Rychle a vášnivě Rychle a vášnivě Kristy Bromberg

Tento díl mi přišel o něco lepší než díl první... stalo se tam toho víc než dost a i když je kniha hodně předvídatelná, jako oddychovku to beru..

28.10.2019 4 z 5

Rychle a smyslně Rychle a smyslně Kristy Bromberg

Ale jo, proč ne... proč se nenechat zlákat sexy hajzlíkem, když je to v jádru vlastně hodnej kluk... proč nefandit Ryley, že se kvůli ní změní, když si to všechny přejeme... proto přece tyhle příběhy čteme...

19.10.2019 4 z 5

Tma Tma Jozef Karika

Těšila jsem se, že po Trhlině si zase přečtu něco, kde se třeba budu trochu bát.. bohužel, Tma je pro mě zklamání.. začátek by ještě šel, ale pak už mě kniha přestávala bavit.. Škoda.

13.10.2019 2 z 5

Probuzení Simona Spiera Probuzení Simona Spiera Becky Albertalli

Příjemná oddychovka, dobře uchopené a zpracované téma první lásky mladého gaye..

08.10.2019 4 z 5

Špatná dcera Špatná dcera Joy Fielding

Kniha nebyla špatná, vraha jsem začala tušit až ke konci, takže úplně předvídatelné se mi to nezdálo, ale něco mi na té knize nesedlo... nevím... chybělo tam napětí a takový ten pocit, že knihu prostě nemůžu odložit..

01.10.2019 3 z 5

Rebelské srdce Rebelské srdce Vi Keeland

Hodně předvídatelná a zbytečně moc překombinovaná.. Ale jako oddychovka dobrý...

23.09.2019 3 z 5

Rebelský dědic Rebelský dědic Vi Keeland

Kniha pro mě byla hodně předvídatelná, nicméně jako oddychovka s trochou té vášně to bylo super..

16.09.2019 4 z 5

Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Číst tuto knihu těsně před půlnocí asi nebyl nejlepší nápad, ale aspoň jsem si tu atmosféru vychutnala dokonale. Musím ale přiznat, že první polovina knihy je podstatně strašidelnější a děsivější, než ten zbytek.

14.09.2019 4 z 5

Eleanor se má vážně skvěle Eleanor se má vážně skvěle Gail Honeyman

Jedním slovem - skvělé !! Od první stránky se podivínská Eleanor pomaličku otevírá světu a vy spolu s ní ten svět objevujete.. Někdy se u toho smějete, jindy pláčete..

08.09.2019 5 z 5

Serafína a roztrieštené srdce Serafína a roztrieštené srdce Robert Beatty

Neskutečné, že i třetí díl je stejně dobrý, jako ty předešlé, ne-li dokonce zas o kousek lepší..

06.09.2019 5 z 5

Serafina a čarodějná hůl Serafina a čarodějná hůl Robert Beatty

Druhý díl nezklamal... Čím dál tím častěji se mi stává, že když se mi líbí první díl, tak druhý už ani nedočtu.. ale tady se mi to nestalo. Kniha je napínavá, originální..

06.09.2019 5 z 5

Tulákem ve větru Himálaje Tulákem ve větru Himálaje Josef Rakoncaj

Mohla to být výborná kniha plná neskutečného ledového dobrodružství... kdyby mi sednul styl psaní... takhle jsem se ale trápila a i když mám podobných knih načtených více a většinou čtu a ani nedutám, tak tentokrát mi to nějak nešlo...

29.08.2019 3 z 5

Faja Faja Petra Stehlíková

Skvělé !!! Málokdy se mi po přečtení 1.dílu nějaké série líbí ten druhý ještě víc.. ale tady se mi to stalo.. četla jsem jedním dechem a už se těším na díl třetí..

21.08.2019 5 z 5

Naslouchač Naslouchač Petra Stehlíková

Neměla jsem k této české fantasy důvěru, ale nečekaně jsem se od ní nemohla odtrhnout. Líbila se mi moc, jak tématem, tak i příběhem a hlavně svým zpracováním...

02.08.2019 5 z 5