anibeni komentáře u knih
Tento díl byl rozhodně lepší než předešlá Pekárna v Brooklynu, ale na Kavárnu v Kodani to nemá. Mrzelo mne, že oproti předchozím dílům se tento věnoval pouze a jenom pečení a romantickému vztahu, já se přitom těšila na toulání po Paříži...
Po výborném Prázdném křesle jsem z této knihy byla nejdříve značně v rozpacích - příliš mnoho asijských jmen, pořekadel a děj nic moc, knihu jsem málem odložila.. protože jsem ale byla zvědavá na vývoj událostí ohledně plánované operace, četla jsem dál a nakonec se i začetla a knihu dočetla. Přesto ale ji považuji zatím za nejslabší díl série..
Tohle bylo o dost slabší než první díl, Kavárna v Kodani. Sice to bylo příjemné oddychové čtení, ale to je tak asi vše..
Nádherná oddychovka, která mě vtáhla zpátky do ulic Kodaně, kterou jsem navštívila a která mě okouzlila stejným způsobem,jako hlavní hrdinku Katie...
Kdyby to šlo, dala bych o půl hvězdičky míň, protože na celé čtyři to nevidím. Kniha nebyla špatná, ale něco tomu chybělo. Kdyby to byla "jen" duchařina a necpaly se tam měnící příšery, bylo by to asi lepší. Co se mi naopak moc líbí, je přebal knihy..
Kniha nebyla špatná, ale pro mě lehce předvídatelná. Nebála jsem se u toho, jak jsem si původně myslela.. Asi jsem od této knihy čekala podstatně víc.. Nevím.
Ani tento díl nemá chybu a knihu jsem četla s napětím, jak se vše vyvine a jak to vlastně dopadne.. Baví mě hrozně moc ty historické úvody a dějová linka knihy, kterou tato historická událost sleduje..
Nenáročná oddychovka.. Příběh Lucie a jejích přátel z knihovny hezky plyne a Vy sledujete příběhy jednotlivých osob tak, jako byste tam byli s nimi..
Nečtu špionážní thrillery, ale tohle tedy byla jízda !! Bravurně napsané, napětí by se dalo krájet a děj, který opravdu ani chvíli nenudil..
Kniha se mi překvapivě líbila.. Líbil se mi styl, jakým Zoe psala dopisy do cely smrti. Na jednu stranu zábavné, na stranu druhou se docela vážně zabývala otázkami života a smrti. Což úplně neodpovídalo tomu, že jí mělo být pouhých 15 let. Ale čert to vem, líbilo se mi to, jen mě mrzelo, že ani v samotném závěru nebyl dán alespoň na chvilinku prostor odsouzenému z cely smrti.
Do knihy jsem se začetla téměř okamžitě, ten začátek totiž sliboval silný příběh. Ale v momentě, kdy do toho příběhu autorka zakomponovala duchařinu, to nějak vyšumělo.. je to škoda, ten příběh měl potenciál..
Děj knihy byl opravdu poutavý, i když styl psaní mi úplně nesedl. Nicméně dalo se to zkousnout a knihu jsem zhltla za jeden den.
Kniha byla svým obsahem strašná - strašná ve smyslu toho, oč tam šlo. O pedofilii. A to tak zvrácené, až to není možné.. Diana nejdříve jako žena milující svého muže a poté jako žena nenávidějící svého muže toho vlastně moc nezmohla.
Knihu jsem přečetla, protože jsem byla zvědavá. Ale mám-li být upřímná, zpracování mi nesedlo..
Nádherná kniha nejen o drsném životě na Aljašce... kniha o lásce ve všech jejích podobách, kniha o síle, odvaze a věrnosti.. Tahle kniha ve mně vyvolala několikrát takovou vlnu emocí, jako už dlouho žádná jiná.. Příběh je plný nečekaných zvratů, bez nichž by ale ta kniha nebyla tím, čím je..
Kniha byla velmi napínavá, do 3/4 jsem netušila, kdo by mohl za vším stát...
Trošku jsem se té knihy bála a trvalo mi dlouho, než jsem se konečně začetla... a pak jsem nevěděla, kdy přestat číst.. Je to něco úplně jiného než Zlodějka knih a nebo Posel, ale to se mi právě líbí... příběh mě chytnul a tohle bude kniha, na kterou budu ještě dlouho myslet..
Pro mě zatím nejlepší kniha ze série o Lincolnu Rhymovi. Tanečník mě moc nenadchnul a nechtělo se mi pouštět se do dalšího dílu. Nicméně Prázdné křeslo je mistrně napsaný kousek, kde nechybí zvraty a zápletky a kde snad každá postava něčím dokonale překvapí..
Ač jsem ze začátku knihy byla poněkud v rozpacích, děj knihy mě strhnul a já se od čtení nedokázala odtrhnout. To, co začíná jako perverzní "předvádění se" před kamerou se rychle změní v hon za záhranu... a je jedno, zda se jedná o záchranu malé dívky, nebo záchranu samotné Deanny... Fandíte totiž najednou všem, kdo potřebují být zachráněni..
Po delší době jsem sáhla po detektivce a udělala jsem dobře. Kniha se mi četla skvěle, nevadilo mi střídání dějových a časových linek. Hned od samého začátku jsem byla prudce vtažena do děje, což mě baví... nesnáším sáhodlouhé začátky o ničem... Překvapilo mě rozuzlení, původně jsem na Kaštánka tipovala někoho jiného...