Ann4 komentáře u knih
Pokud si přejete přečíst knížku, užít si ji a pobavit se, tak neváhejte :)
Víte, ano děj je krátký a předvídatelný.
Je, ale naprosto reálný, vyvážený, upřímný a hlavně zábavný.
Jsou krásně popsané vtipné scénky a to předčí i to, že víme už dopředu, jaký bude konec.
Víte, nemám ráda knihy, ze kterých jsem na rozpacích jestli to spisovatel v takových popisech nepřehnal a zbytečně nedělá z postav nemehla, kdy je dostává do trapných situací apod.
Ale tato knížka mě mile pobavila moc se mi zalíbila.
Líbí se mi, jsem zvědavá na další knihy ..
Kniha se mi líbila. Ne,vše vychází tak jak by mělo a přesto to hezky/dobře dopadlo. Je to taková čtivá romance. Doporučuji.
Kniha mě zaujala nejen dějem, ale hlavně,jak si spisovatelka poradila v přeskakování mezi postavami,ze jsem se v průběhu děje musela zamyslet, jestli mi něco neuteklo a také,že ano :)
Nebudu více prozrazovat,přečtěte si ji.
Já se mezitím budu těšit na další pokračování.
Už dlouho mě takto kniha nezaujala. Tak moc, že jsem se od ní nemohla odtrhnout. Kdo má rád tento druh knih - jen doporučuji.
Takto pojatou knihu jsem četla poprvé - ve formě dopisů,e-mailů, chatů. Zajímavé a napínavé kam to všechno dospěje. Doporučuji
Na začátku jsem byla na rozpacích při pomyšlení, že si z ní rodina neustále utahuje. Postupně jsem byla napnutá, jak to dopadne. Posledních několik stránek jsem mela problém přečíst přes záplavu slz. Zanechala ve mě spoustu otázek a nyní se na lidi s podobným postižením divám s respektem.
V knihovně jsem omylem sáhla po teto knize. Byla hned vedle Sparkse. Az na začátek jsem se velmi dobře pobavila a zasmála. Tato kniha mi ukázala, jak je někdy dlouha cesta,jak najít toho pravého.