Annasicte Annasicte komentáře u knih

☰ menu

Únik před Houdinim Únik před Houdinim Kerri Maniscalco

nestává se často, že bych nějakou sérii nedočetla, ale tady u téhle už asi další díly vynechám. Není to špatný čtení, ale přijde mi, že je to svým způsobem kopírování jiných knih (a tím nemyslím téma Jack Rozparovač apod.), takže mi ve výsledku připadá, že autorka splácala několik knih a postrádá to originalitu.

Bohužel mi moc k srdci nepřirostly ani hlavní postavy, ale tohle je individuální a věřím, že si tahle série najde mnoho spokojených čtenářů :)

17.07.2024 3 z 5


Ódinovo dítě Ódinovo dítě Siri Pettersen

Musím přiznat, že jsem měla problém se zprvu začít. Na mě tam bylo hned ze startu moc jmen a vysvětlovaní, které zabili děj, ale jakmile jsem se trochu víc začetla, tak jsem si knížku moc užila.
Našla jsem si cestu k postavám a líbil se mi originální námět. Už se moc těším na další díl.

17.07.2024 5 z 5


Lískový les Lískový les Melissa Albert

velmi originální námět, který byl za mě nedotažený. Moc mi nesedly postavy, ani styl psaní, ale věřím, že si knížka najde své čtenáře.

17.07.2024 3 z 5


Vlku zaslíbená Vlku zaslíbená Hannah Whitten

Tahle kniha ve mě zanechala zvláštní dojem. Ačkoliv se pořád něco dělo a chemie mezi Redou a Vlkem nebyla špatně vystižená, přišlo mi, že se do děje nemůžu vžít. Každopádně je to velmi zajímavý nápad a těším se na další díl. :)

25.06.2024 4 z 5


Zmije a křídla noci Zmije a křídla noci Carissa Broadbent

Přiznám se, že po knize Touha jsem se bála jít do další s upíří tématikou, ale mám ohromnou radost, že jsem se nenechala odradit. Tohle byla neskutečná jízda!
Kniha je velmi čtivě napsaná, chemie mezi hlavními postavami dobře vystižená a svět popsaný tak akorát, že jsem si dokázala udělat představu, ale zároveň mě to nenudilo.
Už se těším na druhý díl!

25.06.2024 5 z 5


Touha Touha Tracy Wolff

Z této knihy jsem rozpolcená. Ačkoliv autorka píše čtivě, první půlka kniha mi přišla puberťácká a nic zajímavého se v ní nedělo. Uvědomuji si, že je to YA a kniha je věnována mladším čtenářům, ale tady mi to přišlo až moc hloupoučké, když to porovnám s jinými YA knihami s upíří tématikou.
Druhá půlka knihy už nabrala spád a i trapné chování postav se zlepšilo. Přiznám se, že do třičtvrtě knihy jsem byla přesvědčená, že do druhého dílu nepůjdu, ale ten konec? Ach jo.... nejspíš se nechám zlanařit i na druhý díl :D

25.06.2024 3 z 5


Polibek bez duše Polibek bez duše Jennifer L. Armentrout

Tohle bylo velmi milé překvapení. Ačkoliv je kniha plná různých klišé, kterými je YA fantasy proslulé, příběh Layly se četl jedním dechem a stránky mi ubíhaly pod rukama. Už se moc těším na pokračování.

16.06.2024 5 z 5