annes

Ježišmarja :-D tak napínavý a takový konec? to jako vážně? Co se týče nových postav je jich řekněme méňe(ale jako stojí za to ;-)) než v předešlých dílech, takže máte končně pocit, že se orientujete a není to pro vás taková makačka na paměť, což jednoznačně umocňuje četbu samotnou. Taky vám osvětlí nějaké ty otazníky a seznámíte se asi s největším záporek celé serie (tedy předpokládám). Za mě tedy zatím nejlepší díl, právě díky výše napsanému.

No vzhledem k tomu uzavřenému konci - co jako bude dál? Já to jdu určitě zjistit otevřením dalšího dílu ;-)

Jediná výtka knize a to překlepy a vynechávání písmenek :-D úplně to kazilo dojem...
Ale jinak knihu vřele doporučuji, je dobré připomenout si, kde mají kořeny pohádky a tradice, které známe/rodiče nás učí od malička :-) myslím, že díky přečtení asi otevřu i další knihy s podobnou tématikou ;-)

Mezi díly jsem měla trochu časovou mezeru, takže mi chvilku trvalo zorientovat se. Uvítala bych i nějaký obsah... To co se mi líbilo u jedničky - že je popisováno stejné období z pohledu různých míst - u Arsinoe, u Mirabelly a u Kathariny - mi tentokrát zase vadilo. Na hodně stranách, málo děje (pár týdnů jestli vůbec?) a další díl je v nedholednu... Uvidím jestli pak budu pokračovat ve čtení až vyjde...

Trochu natahované/opakované rozebírání tipy a triky na úklid. Dle mých výpisků stačí dvě A4 na důležité info z knížky :-D Pro mě jako sběrače a nepořádníka to bylo ale velmi poučné :-) tak uvidíme, jestli to nějak pomůže :-)

Jako chápu, že to musí skončit napínavě, ale až tak? Achjo, teď čekání do června :-(

Tuto knihu má babička asi jako jednu z deseti dětských knih, které vlastní. Určitě si dokážete představit kolikrát jsem ji přečetla :-). Zajíček Ušáček je pro mě synonymum k zajíčku filutovi a tak tomu bude do konce mých dní.

Strana 60 a stále nic :-/ Námět mě velmi upoutal i stránky s příšerkami a popisky. ALE to jaksi zdlouhavopopisně zvláštní. Čtivost je pro u mě zatím skoro na bodu mrazu. Knihu odkládám a uvidíme jestli se někdy zase vrátím..

Na začátku to pro mě byl trochu chaos, ale nakonec se mi v Čarozemi líbilo a September pro mě byla velmi sympatická mladá dáma ;-) A jo chtěla bych mít za kámošku levhartici ;-)

Jako Čise je trochu blázínek dle toho konce, ale uvidíme snad to dobře dopadne :-)

Líbivá obálka a zajímavý název mě upoutaly k zapůjčení knihy. Jedná se spíše o krátké texty k zamyšlení a návod jak se sklidnit u dýchání. Velmi pěkně graficky zpracováno :-)

Vážně škola čarodějů/kouzelníků? Achjo.. Ještě že je ta poslední zápletka tak napínavá, jinak by tenhle díl ztrácel hvězdičku.

Čte se to tak nějak samo :-) Tentokrát s vánočními tradice/příšerkami/duchy..Jen to vypadá, že jim zase chce někdo pořádně zavařit. Snad to Stella zvládne :-)

Smlsnuto jako jednohubka po cestě domů :-)) Jen mi je trochu líto Joela, ale to jak je Čise místy citlivá mě nepřestane překvapovat..

Líbí se mi spojení literární postav a jejich předloh. Získala jsem díky knize na příběhy trochu jiný pohled a na psaní obecně také. Nicméně po přečtení se asi ještě podívám jestli nejsou známa fakta z jiných zdrojů, protože ty co uvádí autor na konci jsou většinou francouzské originály, ve kterých si teda bohužel moc nepočtu.
Každopádně tím, že si autor vzal na paškál známé postavy je kniha velmi zajímavým dílem dle mého pro všechny, kteří mají rádi historii a literaturu spojenou dohromady :-) Za mě dobrá práce :-)

Miluju stopy :-) takže tohle jsem si nemohla nechat ujít. Na můj vkus trochu stručné, ale velmi mile a barevně provedené. Přehlednost, málo textu to vše zaručí, že zaujme i nečtenářské dětičky, co potřebují trochu vzdělat ohledně zvířátek ;-)

Když se řekne sci-fi moc se mi do toho nechce, ale u téhle knihny jsem moc ráda, že jsem to udělala. Příběh se mi vážně líbil, včetně umně vloženého vysvětlování světa/tradic/pozic/historie a vážně DÍKY za ten slovníček pojmů vzádu ;-) Na druhý díl se moc těším a jestli bude stejně poutavý, tak si tě Stehlíková pořizuju do knihovny :-) a budu tě nesnášet, že třetí díl vyjde až v březnu :-)

Tenhle díl mi dal zabrat..četla jsem mezitím dost knih do čtenářské výzvy a tak jsem tuhle odkládala častěji než bych chtěla..znovu se začíst bylo dost náročné ale poslední stránky se opět četly sami..rozuzlení na konci bylo skoro až přespříliš...jde se na další díl než si to zase rozmyslím ;-)

Tohle je jednoznačně můj neoblíbenější díl ze serie :-) nebo alespoň kdysi býval ;-)

O prosím, napište takovouhle knížku o psech !!! Ač nejsem kočičí milenec, kniha mě zaujala a splnila i očekvání :-) Příběhy košek jsou sice trochu kratší ale zajímavosti které se v knize nachází vyplnily jejich nedostatky:-) Doporučuji všem velkým i malým kočičím nadšencům :-)