Anre3 komentáře u knih
Hlavní hrdinka mně občas lezla na nervy, ale knížka se četla pěkně. Je to kniha na jedno odpoledne, večer, taková příjemná oddychovka.
Pěkná, čtivá knížka. Příběh byl hezký, ale knížka ve mne nezanechala žádný zvláštní pocit, jak nějaké jiné knihy.
Kniha je čtivá, příběh zajímavý. Je to taková ta kniha, kterou nechcete odložit, protože čekáte jak to dopadne... Z čeho nejsem nadšená je styl psaní, ten mi úplně nesedl. Každopádně ale doporučuji si ji přečíst.
Kniha se čte dobře, ze začátku jsem měla problém začíst se a asi od poloviny knihy jsem měla tušení, jak to skončí. Místy se mně zdála kniha zdlouhavá. Doporučuji ji, je to pohodové čtení o situacích, které se mohou stát každému.
Pěkné ilustrace, ale příběh mně přijde zbytečně moc "rychlý a překombinovaný".
Hrozně zvláštní kniha o které nevíte co s myslet.
Opět odpočinkové čtení a čtení téměř do rána, protože knihu nejde odložit :-) Určitě si ráda přečtu i První.
Kniha je hrozně zvláštní, ze začátku jsem si zvykala na styl psaní, poté jsem si říkala, kdy se kniha rozjede a pak byl pro mě "nečekaný" konec. Nemůžu říct, že by byla úplně špatná, ale ani že je úžasná. Knihu doporučuji určitě přečíst a udělat si sám názor.
Pro mě nejslabší z této série. Kniha se rozjela v závěru. Ale pořád doporučuji si přečíst tuhle sérii.
První knížka od toho autora a opravdu mě zaujala. Určitě si přečtu další knihy. Knížka je zvláštní, zajímavá a pro mě čtivá. Jedna z knih, kterou si určitě budu chtít přečíst znovu.
Opět napínavé čtení, ikdyž musím přiznat, že Skála se mi líbila více.
Dobrý příběh, pěkné vylíčení postav, prostředí i rozuzlení příběhu. Ikdyž ten konec mi přišel moc rychlý, oproti celé knize. Knihu s čistý svědomím doporučím dál.
Kniha mě bavila a strávila jsem s ní jeden příjemný večer. Čte se jedním dechem, je to taková romantická odpočinková kniha. Myslím, že nejen pro náctileté. Už se těším na pokračování.
Hedvábník se mi líbil méně jako první díl, ten jsem četla v kuse. Knihu oživují postavy Cormorana a Robin.
Pěkný a silný příběh. Epilog je krásně napsaný. Určitě doporučuji.
Knížka je psaná lehkou formou, ideální jako čtení na dovolenou. Konec se dal předvídat.
Když to srovnám s předchozími díly, tak tenhle je nejslabší, ale k té sérii patří. Doporučuji ji, jako takový bonus k předchozím dílům.
Silný příběh s otevřeným koncem. Kniha Vás úplně pohltí, protože úžasný styl vyprávění Vás do děje tak vtáhne, že najednou zjistíte, že 900 stran máte přečteno. Určitě doporučuji!
Opět krásné pohodové čtení. Škoda, že je kniha tak útlá a přečtena za jeden večer s pozdním nebo spíš raním spaním :-) Místy jsem se hodně smála i nahlas a to se mi moc často nestává.