archivářka115 komentáře u knih
Romantická, vtipná pohádka, která se dobře četla. Ovšem nebyla tak úžasná, abych si jí zapamatovala.
Jako většina knížek Dana Browna je napínavá až do konce. Samozřejmě hlavní hrdinka přežije všechny nástrahy. Věřím, že jisté pasáže z politiky, vědy a špionáží jsou pravdivé. Vůbec jsem netušila, kdo je hlavní padouch.
Knihy od P.D. Jamesové ráda čtu. Druhá povídka se mi líbila, třetí povídka ze serie Adam Dalgliesh mě zklamala, protože jsem jí vůbec nerozuměla. Bohužel nic moc.
Těšila jsem se, že mě knížka pobaví. Celkem byla humorná, i když jsem od ní čekala víc. První kapitola byla vtipná, ale připadalo mi, že další kapitola na ní nenavazuje. Také mi chyběla matka. Připadalo mi, že je rodina rozvedená.
Kdo si chce odpočinout , tak je pro něj tato romance ideální. Předem jsem tušila, jak to dopadne a měla jsem pravdu. V budoucnu si od autorky zase něco přečtu.
Studie dvou rodin, které "soupeří" o dítě. Nevím, jestli je u nás možné, aby se otec dítěte začal soudit o dítě, které je adoptované, žije ve slušné rodině a měl možnost spor vyhrát . Soudní pře byla velmi dlouhá, ale konec a rozsudek byl "odbitý" na jedné stránce. Nebylo řečeno, jak se k tomu staví rodina, která spor prohrála, ale podle jejich práva měla vyhrát.
Velice depresivní čtení.Nemohla jsem knížku dočíst, hluboce mě zasáhla.
Knížka mě nijak neuchvátila. Musela jsem se moc snažit, abych jí dočetla.
Knížka je zajímavá, ale částečně mě zklamala. Nepochopila jsem, proč do knihy autor vložil současné prvky , které byly zbytečné. Kdyby se o nich autor nerozepisoval, knížka mohla být ucelenější a děj méně chaotický.
Nevím, jestli je to tím, že jsem poslední dobou četla jenom detektivky a už si od nich musím odpočinout.Tato knížka mě zaujala názvem, ale byla jsem zklamaná.
Knížka se mi nelíbila a musela jsem se snažit, abych jí dočetla. Půjčila jsem si jí z knihovny vlastně omylem, protože se mi Případy Kim Stoneové nelíbí
Snažila jsem se. Stejně jsem rozečtenou knihu nedočetla, i když byla tenká a malá. Nechci házet všechny české knihy do jednoho pytle, ale moc se mi jich nelíbí.
Nejenom děj byl zamotaný. Mně se zamotaly i postavy. Nemohla jsem si zapamatovat, kdo je kdo. Jinak jsem knížku přečetla (jako vždy) jedním dechem . Můj oblíbenec Hercule Poirot naštěstí nechyběl.
Nejdřív jsem viděla film, takže jsem si děj knížky rychle vybavila. Na dovolené jsem neměla nic nového ke čtení. Knížku jsem přečetla během pár dní, i když jsem věděla, kdo je vrah. H. Poirota mám ráda. Patří mezi moje nejoblíbenější detektivy. Možná je to také tím, že ho skvěle hraje David Suchet.
Knížka byla zajímavá a smutná. Netušila jsem, že existuje časná forma Alzheimerovy choroby. Musí to být hrozné, když se někdo ve středním věku dozví, že má tuto hroznou nemoc. Doufám, že se podaří vynalézt prášky, abychom nemuseli mít strach, že jí dostaneme.
Tato knížka byla první a poslední, kterou jsem si přečetla. O další knížky už nestojím. Patřím do kategorie čtenářů, pro které takové knížky už nejsou.
Jako velká většina knih z lékařského prostředí. Přehnaný horror. Věděla jsem, že to bude nadnesené, nic jsem od ní nečekala. Pár dní si budu děj pamatovat. Za několik dní zapomenu, že jsem jí vůbec četla.
Dopisy jsou vtipné a satirické. Některé mě zaujaly víc a ostatní méně. Četly se velmi rychle, protože jsou krátké.
Knížky z dostihového prostředí nemám ráda. Tuto knížku jsem objevila náhodou, ale nijak mě nezaujala.
Krásná knížka. Mám jí doma schovanou a občas si čtu pohádky a nostalgicky vzpomínám na dětství .