ariel platto

(SPOILER) Kniha nebyla špatná, ale vadilo mi to věčné natahování, kdy už konečně odhalí pravdu a prozře, že to není jeho žena. A to se stalo až na konci knihy a bylo to pěkné, ale krátké.

Když jsem knihu začala číst, říkala jsem si, to zas bude takové to autorčino klišé, jak ona ho tvrdohlavě odmítá a utíká... Ale tentokrát mi to nelezlo na nervy a kniha se mi dobře četla. A erotické scény byly super. A to, jak na závěr knihy komentovala, že neví jestli dítě bude jeho nebo Stříbrného meče, bylo kouzelné :)

Krásný příběh...často mi vadí u tohoto druhu literatury, jak spisovatelky do téměř konce knihy, nechávají hrdiny, aby jeden druhému neprozradili, že se milují. Tady to klišé nějak nevadilo a jejich vzájemný vztah, jak ho prožívali, se mi moc líbil.

Mně by se víc líbilo, kdyby se to celé odehrálo na ostrově :-))

Přestože mezi hlavními hrdiny nebylo žádné jiskření, milostné scény nic moc, tak přesto dávám plný počet * , protože děj mě pěkně chytl a nepustil, dokud jsem knihu nepřečetla.

Tak tady mě to tahalo hodně za vlasy. Zkrátila bych to lhaní a víc využila vztahu mezi hlavními hrdiny.

Chtěla jsem dát 3 *, ale docela mě pobavila hláška hlavní představitelky, když se zastala svého milého.
Spoiler - sukně :)

Moc se mi to líbilo. Krásně svěží, děj pěkně plynul.

Postupně, jak jsem knihu četla, jsem si k markýze vytvořila vztah a proto mi její osud, byl moc líto. I jejího manžela. Docela nízké hodnocení na dobrou knihu...

Knihu jsem začala číst a děj, ještě kousek za půlku, mě nechtěl pustit. Ale poslední třetina už mě nebavila. Byla jsem už doslova flustrovaná.

První půlku jsem přečetla jedno odpoledne v neděli, ale pak už mi vadila naivita s převleky a knihu to kazilo. Ke konci zase dobrý.

Taky bych uvítala s těmahle super hlavníma postavama celý román, ale i tak to bylo moc fajn, na jedno odpoledne strávené v termálních lázních na lehátku. Vše bylo jak v rychlíku a přesto nechyběla i skvělá erotika, kterou L.K. umí ;-)

Bylo to moc hezké, hlavní hrdinové bezvadní a přesto, nevím proč, nemůžu tomu dát pět hvězdiček...

Kniha se moc dobře četla, jen na konci bych je oba nejraději propleskla a popostrčila ať se už konečně vyjádří!

Opět beru hvězdičku za hlavní hrdinku. Ta umanutost hrdinek, které odmítají provdat se za prince na bílém koni, mě u spisovatelek hodně vadí, že to neumí napsat jinak. Málo kdy k tomu mají pádný důvod.

Kniha mě do půlky velice okouzlila a čtení mě doslova bavilo. A potom to začalo nějak upadat. Ale konec byl zase dobrý. Za první půlku bych dala plný počet.

Přečteno jedním dechem. Krásný, sladkobolný příběh. Hrdinka mi jako jedna z mála nelezla na nervy, což je u tohoto žánru výjimka. Nathan mě naopak ke konci trošku zklamal za jeho odtažení, i když krátké, poté co tolik usiloval o sblížení. Ale byla to jen chvilka :)

Kniha měla úžasný začátek. A konec. Přes veliký potenciál, který příběh měl, jsem se nutila do čtení.