Arsi | Komentáře u knih | Databáze knih

Arsi Arsi komentáře u knih

Zmizení Zmizení Charlotte Link

Na začátku knihy jsem se trochu ztrácela, ale pak se to rozjelo. Skvělý závěr a rozuzlení detektivky. Link prostě umí.

12.09.2021 4 z 5

Skvělá známost Skvělá známost T. M. Logan

Skvělá kniha. Těžko se od ní odchází. Trochu předvídatelná, ale napínavá a čtivá.

09.08.2021 5 z 5

Šepot nebes Šepot nebes Candice Proctor

Krásné počteníčko. Příjemný román.

04.08.2021 4 z 5

Dcery jezera Dcery jezera Wendy Webb

Krásná, tajemná kniha. Příběh, který chytí za srdce. Moc se mi líbil.

30.04.2021 4 z 5

Časy se mění Časy se mění Anne Jacobs

Moc pěkné zakončení rodinné ságy. Líbil se mi návrat do středověku. Všechny tři romány byly čtivé a dobře jsem se u nich bavila.

15.04.2021 5 z 5

Zlaté časy Zlaté časy Anne Jacobs

Kniha je čtivá, moc se mi líbila. Mám ráda když se minulost prolíná s přítomností. Hodně emotivní příběh, jdu na druhý díl.

08.04.2021 4 z 5

Nelituju ničeho Nelituju ničeho Colleen Hoover

Moc pěkná, čtivá kniha. Chytne za srdce. Doporučuji přečíst.

22.03.2021 4 z 5

Čas odejít Čas odejít Jodi Picoult

Pěkná, čtivá kniha, kde jsem se dozvěděla hodně informací o slonech. Zajímavý příběh. Až na poněkud divný konec se mi kniha líbila.

10.02.2021 4 z 5

Carrie Carrie Stephen King

Horor jak má být. Četlo se samo. King je opravdu král hororů.

31.01.2021 5 z 5

Slepec Slepec Christine Brand

Pěkná, čtivá kniha.

24.01.2021 5 z 5

Dáma a psanec Dáma a psanec Rowan Keats

Druhý díl ze série je svižnější a lepší než předchozí. Kdo má rád skotskou romantiku, tak si přijde na své. Už se těším na další.

09.12.2020 4 z 5

Rychle a bezbolestně Rychle a bezbolestně Markéta Dočekalová

Kniha člověka nutí k zamyšlení. A to je dobře.

04.12.2020 4 z 5

Hodinky Hodinky Veronika Jonešová

Kniha mě dostala do kolen. Nádherný příběh plný lásky, emocí, smutku a naděje. Doufám, že autorka bude pokračovat v psaní knih.

26.11.2020 5 z 5

Na Seně Na Seně Vojtěch Rauer

Skvělá kniha a přitom tak mladý autor. Přečteno jedním tahem, knihu jsem si užila. Těším se na další.

14.10.2020 5 z 5

Andílek Andílek Lucinda Berry

To byl tedy horor. Kniha se četla dobře a hlavně v druhé polovině se to pořádně rozjelo. Příběh se mi zadřel pod kůži a mám pocit, že na tuto knihu dlouho nezapomenu.

06.10.2020 4 z 5

Moje zlatá Audrina Moje zlatá Audrina Virginia Cleo Andrews

Silný příběh plný lží, tajemství a tajemna. Není jednoduché takovou knihu číst. Mám ráda knihy Virginie Andrewsové a tahle byla TOP.

28.07.2020 5 z 5

Naděje umírá poslední Naděje umírá poslední Halina Birenbaum

Poutavé vyprávění o hrůzách v koncentračním táboře. Nikdo z nás si nedovede představit, jakým hrůzám bylo malé děvče vystaveno. Doporučuji si ji přečíst.

10.07.2020 4 z 5

V pasti lásky V pasti lásky Nora Roberts

Příjemná odpočinková kniha. První díl byl lepší, ale také taky jsem se dobře u knihy bavila.

07.07.2020 4 z 5

Prosím vás, sestřičko Prosím vás, sestřičko Hana Marie Körnerová (p)

Pěkná, pohodová kniha a hodně ze života.

21.05.2020 5 z 5

Naše paní doktorka Naše paní doktorka Meredith Appleyard

Pěkná oddychovka. Sice celkem předvídatelné, ale dobře se četla. Určitě sáhnu po další knize od této autorky.

21.01.2020 4 z 5