ArwenAragorn komentáře u knih
Tentokrát v knize nevystupují moje oblíbenkyně Jane a Maura. Přesto je kniha čtivá, jako zatím všechny, které jsem od autorky četla a má docela spád. Podivná agresivita mladistvých je vysvětlena, i když trochu méně přijatelně. I tak mě kniha nezklamala.
50%
Koupila jsem kdysi v antikvariátu pro doplnění informací.
Jen kvůli smutnému čtení ubírám jednu *. Jinak ale další z vynikajících knih pana Hrabala.
Nesmála jsem se tak, jako třeba u knihy O mé rodině a jiné zvířeně, ale pěkná kniha.
Kniha mě hodně zklamala. Je nudná, bez napětí a s nesympatickou hlavní hrdinkou. Děj se sune velmi pomalu a v podstatě se opakuje pořád dokola. Nemám důvod dát víc než dvě *.
Na mě byla kniha příliš roztahaná a nijak moc mě nezaujala. Aspoň, že byly v závěru vraždy uspokojivě vysvětleny.
Hodně brutální příběh, který mně tentokrát úplně nesedl. Protože thrillery Roberta Craise jinak hodnotím hodně vysoko, myslím, že odebrání jedné * bude v tomto případě spíš vyjímkou.
Kay má proti sobě starou známou, ale velmi nebezpečnou osobu. Jako všechny knihy od autorky je i tato velice čtivá a napínavá. Mohu jenom doporučit.
Jsem knihou příjemně překvapena. Henning Juul je sympaťák a když se rozhodne pátrat na vlastní pěst, natře to i policii. Nebudu určitě váhat přečíst si od autora další knihy.
Podle mě se jedná o dobře napsaný příběh plný fantazie, hororový bych ho zrovna nenazvala, i když místy je atmosféra hodně chytlavá (srovnání s Kingem je ovšem opět úplně mimo).. Je potřeba strávit autorův neobvyklý styl psaní a pak můžete být i spokojeni. Já jsem taky knížku nezatratila, o čemž svědčí můj počet hvězdiček.
Vrah servíruje svým obětem večeři. Velice slušná detektivka, ale Jonathan Kellerman má na víc, jak jsem se už několikrát přesvědčila. Opět výborné dialogy, ale objevení vraha bylo trošku mimo, stejně tak jsem nebyla spokojená se závěrem knihy..
Dobrý thriller, ale od autorky jsem už četla o dost lepší. Přesto si nejvyšší hodnocení zaslouží.
Vynikající,ale velmi krutá kniha. Film na ni zdaleka nedosahuje.
Po Pohřešované opět velice čtivá kniha. Darby hledá sériového vraha a pomáhá jí Tajný přítel. A je tady někdo, kdo bedlivě poslouchá svou Matku-Marii. Kniha nepostrádá napětí, má spád, prostě všechno, na co jsme u autora zvyklí. Doporučuji!
No, já mám asi nejslabší hodnocení, ale kniha mě nějak "nebrala".
Miluji tyhle povídky. Humorné i svým způsobem milé. U tohoto autora je skvěle vidět, jak moc závisí na překladu.