astra3 astra3 komentáře u knih

Modlitba za mlčení Modlitba za mlčení Linda Castillo

Velmi čtivá, napínavá kniha. Doporučuji. Už se těším na další díl. Doufám, že na konci série někdo z Amišů zůstane naživu.

04.06.2019 5 z 5

Tiché roky Tiché roky Alena Mornštajnová

Velice smutný příběh.

01.06.2019 5 z 5

Než nastanou deště Než nastanou deště Dinah Jefferies

Milý romantický příběh.

01.06.2019 4 z 5

Zůstaň Zůstaň Elle Kennedy

Miloučký, slaďoučký. Taky bych chtěla nést ten "těžký úděl" manželek hokejistů. Nebo vlastně nechtěla. Ale bylo to hezké počteníčko.

30.05.2019 5 z 5

Hvězda Severu Hvězda Severu David B. John

Velmi zajímavý příběh. Mohl být kratší. A v současnosti můžeme sledovat činnost další generace Kimů v přímém přenosu.

30.05.2019 4 z 5

Kaštánek Kaštánek Søren Sveistrup

Velmi čtivé. Trochu mi vadila neschopnost policie. Uzavírali případy naprosto bez rozmyslu. A zázračná Thulinová se taky moc nepochlapila. Určitě si přečtu další.

26.05.2019 5 z 5

Velká chyba Velká chyba Maria Adolfsson

Těšila jsem se na knihu, která má velmi dobré hodnocení. Mně se ale zdála strašně rozvleklá. Nevím, ale další díl asi číst nechci. Je spousta lepších knih.

17.05.2019 3 z 5

Incident v Čechách Incident v Čechách Thomas Årnfelt

Asi přečtu i další díl. Místy mi to připomínalo červenou knihovnu. Ale četlo se to rychle.

16.05.2019 3 z 5

V kleci V kleci Ellison Cooper

Dobrý začázek nové série. Kniha se četla svižně. Hlavní hrdinka vcelku sympatická.

15.05.2019 5 z 5

Naposledy se ohlédni Naposledy se ohlédni Janelle Brown

Asi to nebyla zrovna kniha, bez které bych nemohla být. Nic moc pro mě. Někomu se může líbit.

15.05.2019 3 z 5

Mrchožrout Mrchožrout Jack Heath

Četlo se to překvapivě dobře. Doporučuji jen pro silné nátury. Bude další díl?

12.05.2019 5 z 5

Nenalezená Nenalezená Remigiusz Mróz

1. Připadá mi to neuvěřitelný.
2. Nechápu, že se nechají ženy mlátit.
3. Nechápu, proč chtějí všechny autory porovnávat s Larssonem nebo Nesbem.

12.05.2019 3 z 5

Milá Bridget, chci tě Milá Bridget, chci tě Vi Keeland

Autorka má lepší knihy. Trochu se nám to táhlo.

10.05.2019 3 z 5

Město zázraků Město zázraků Robert Jackson Bennett

Mně se celá trilogie líbila. Napínavé, zajímavé. Doporučuji. Jen je mi líto starouše Sigruda.

07.05.2019 5 z 5

Pád lorda Draysona Pád lorda Draysona Rachael Anderson

Tak tohle byla čistá romantika. V našich uspěchaných životech člověk občas potřebuje trochu naivní nereálné romantiky. Už se těším na pokračování.

05.05.2019 5 z 5

Pravidla dohazovačů Pravidla dohazovačů Rachel Van Dyken

To se moc nepovedlo. Hlavní hrdina je arogantní blb.

02.05.2019 2 z 5

Jiskření Jiskření Penelope Douglas

Taková milá romantika. Kde jen jsou všichni ti citliví, krásní a bohatí chlapci?

01.05.2019 5 z 5

Goldstein Goldstein Volker Kutscher

Mohlo by to mít méně stran. Každopádně velmi zamotané. Místy neuvěřitelné. No prostě Berlín ve 30. letech. Čtivé, doporučuji.

29.04.2019 5 z 5

Rule Rule Jay Crownover

Pěkná romantika. A to nejsem příznivcem tetování.

26.04.2019 5 z 5

Dotyk Dotyk Mark Sennen

Napínavé od začátku do konce. Jsem zvědavá na 2. díl, který má poměrně špatné recenze. Tak uvidíme.

23.04.2019 5 z 5