astra3 komentáře u knih
Tento díl se povedl. Napínavý až do konce. Jen bych Erice přála víc štěstí mimo práci.
Já jsem spokojená na 100%. Spousta zajímavých závažných informací. Velmi čtivé. Doufám, že autor brzy napíše něco dalšího.
Dobrý začátek nové série. Jsem zvědavá na další pokračování.
Druhá kniha autorky se mi líbila. Byla čtivá a měla spád. Doporučuji.
Knihu jsem přečetla. Pro Finsko mám slabost. Spíš než thriller to byl společenský román. Trochu děsivá je představa, jak vám někdo přes počítač nabourá soukromí. Taky moc nevěřím zázračné proměně ze záporáka na klaďase.
Taková romantická jednohubka. Přečteno za 1 den. Nic náročného, ale člověk i to někdy potřebuje.
Tak to se mi líbilo, i když to bylo děsivé. Byly zajímavé 2 linky jedna s velmi specifickým vyšetřovatelem a druhá s psychoteraupetkou. Doufám, že vyjdou další knihy tohoto autora.
Napínavé a děsivé. Jak to dopadne, když si vás vyhlídne nějaký psychopat.
Tak si představuji romantický příběh. Plný erotického napětí, humoru a zvratů. A teď mám čekat až do května na pokračování? No to snad ne?
Malá romantická jednohubka. Rodiče by potřebovali psychiatrickou pomoc a nakonec ji snad i dostali.
Jako vždycky zamotaný od začátku do konce. Ještě pár dílů a Martin nebude mít žádnou hodnost. Co díl, to inspekce policie.
Svižná, propletená a velmi čtivá. Někdy je mi Aidana líto. Nemá to chlapec jednoduchý. Chtěla bych jen podotknout, že jméno Sofie se dá skloňovat.
Druhý díl je mnohem lepší než první. I když G. Rath mi trochu připomíná zpovykané dítě.
Kniha plná zvratů. Čtivé napínavé a děsivé z pohledu dětí vyrůstajících v této rodině. Nevím, jestli si Daisy polepšila.
Tak jsem si našla novou autorku. Zajímavé, napínavé, čtivé. Za 2 dny přečteno a teď hurá do knihovny pro druhý díl.
Příběh měl spád. Než jsem se nadála už byl konec. Napínavé, ponuré a velmi čtivé.