astra3 komentáře u knih
Velmi zajímavá kniha. Nikdy mě nepřestane udivovat, jací lidé se vydávají na tento kontinent bez jazykových i jiných znalostí. Nevím, zda tomu říkat naivita nebo blbost. Tím nemyslím autorku knihy, ale některé její postavy. Doporučuji.
Ani nevím, jak jsem ji přečetla. Velmi mě zasáhla. Dlouho na ni budu vzpomínat.
Napínavé, spousta zvratů. Tuto sérii mám velmi ráda. Přiměřený počet stran. Čtivé od začátku do konce.
Neuvěřitelně silný příběh. Moc se mi to líbilo. Škoda jen, že autorka nenapsala více knížek. Nebo, že nebyly vydány v češtině.
Tak to byl moc hezký příběh. Už se těším na příběh další sestry. Doporučuji.
Miluji detektivky, ale ráda si přečtu i historický román. A tento se zařadí mezi mé nejoblíbenější. Kdybych náhodou měla někdy dost času, přečetla bych si ho ještě jednou.
Tak to se mi líbilo. Pěkný příběh. Někdy se člověk rád vrátí aspoň v knížce do období dospívání.
Tuto sérii mám velmi ráda. Napínavé, přemýšlivé. Doufám, že Gamache bude i dál vyšetřovat. Nerada bych přišla o něj a vesničku Three Pines.
Pěkně to odsejpalo. Napínavé, jen Gail mi občas lezla na nervy. Doporučuji.
Kniha byla napínavá až do konce. Už se těším na další díl. Parkerová mi občas lezla na nervy, ale dohromady s Boydem to je dobrá dvojka.
Moje druhá kniha od autorky. Četla se pěkně. Základní motiv stejný. Láska a ten pravý na vás určitě někde čekají.
Kniha je velmi čtivá. Ale tomuto dílu něco chybělo. A Kim mi přišla jak superman. Trochu přitažené za vlasy.
Tak to bylo miloučké, naprosto nereálné. Ale každý někdy potřebuje takové pohlazení po duši.
Pro mě příliš stran o ničem. Supervoják se svěří novinářce, kterou zná 5 minut a pak je překvapen, že chce napsat článek.
Super napínavé, i když mi hlavní hrdinka občas lezla na nervy. Často usilovně za něco bojujeme a přitom zjistíme, že to za to ani nestálo.
Romantická kniha. Hlavní hrdinka mi přišla na jednu stranu velmi naivní, na druhou zase nevím, kde brala čas a sílu na práci v pekárně. Ale vcelku milý příběh.
Super počteníčko. Je tam sice spousta jmen, ale nakonec do sebe všechno hezky zapadá. Stačí se trochu soustředit a užít si četbu.