astra3 komentáře u knih
Kniha je poměrně útlá s krátkými kapitolami. Čte se svižně. Taková malá jednohubka, spíše jednodušší a místy naivní.
Super kniha. Čtete a najednou je za vámi 490 stran, ani nevíte jak. Mně se to líbilo, i když Lacey byla spíš na vedlejší koleji.
Podle mě je to trochu přitažené za vlasy. Taková "americká" detektivka. Spíš slabší průměr, jak už jsme u knih s pečetí zvyklí.
Ani nevím, co napsat. Bylo to velmi depresivní. Nevím, jestli chci číst další díl.
Kniha mě příjemně překvapila. Než jsem se nadála, byla jsem na konci. Místy to bylo dost drsné. Stojí za přečtení.
Nejvíc se mi to líbilo od strany 200 do 400. Začátek i konec byly zdlouhavé.
Začátek byl pomalý, ale asi po 80 stranách se to rozjelo. Dobrá detektivka.
Velmi čtivá romantika. Jen tak dál. Každý někdy potřebuje pohladit po duši.
Milovníky fantasy určitě nezklame. I těch 800 stran najednou uteklo a už se těším na 2. díl. 1.sérii jsem viděla a tak mi bohužel u postav už naskakují jejich filmoví představitelé.
Přečteno za 1 den. Pěkná milá romantika. Mohla by být svižnější.
No to bylo ... Doufám, že si to autoři ještě rozmyslí a napíšou další díl. A když ne, tak aspoň nějakou novou sérii. Bylo to skvělé.
Nová zajímavá série s mírně vyšinutou vyšetřovatelkou. Výjimečně se děj neodehrává ve skandinavských zemích, ale v Berlíně. Závěr nás už láká k dalšímu dílu. Doufám, že bude brzy.
Ze začátku jsem si říkala, že to není nic pro mě. Uprchlý vězeň. Ale bylo to neuvěřitelně čtivé a mělo to spád až do konce. Jako obvykle Amerika plná "možností".
Tak to byla jízda. Do strany 50 jsem si říkala: "Moc osob". Ale pak čtete a chvílemi trnete hrůzou. Nepřestanete dokud není konec.
Taková drsnější krimi se zajímavým závěrem. Děsivé a čtivé.
Za mě nic moc. Příšlo mi to celé přitažené za uši. Asi mám radši reálnější příběhy. Pro mě velké zklamání.
Vcelku zajímavá kniha. Hodně řeší problémy migrantů. A to nejen těch současných. Určitě si přečtu i 3. díl.