astra3 astra3 komentáře u knih

Ráj mrtvých dětí Ráj mrtvých dětí Roxann Hill

Kniha je poměrně útlá s krátkými kapitolami. Čte se svižně. Taková malá jednohubka, spíše jednodušší a místy naivní.

07.11.2018 3 z 5

Má ji rád, nemá ji rád Má ji rád, nemá ji rád Sharon J. Bolton

Jako vždy napínavé až do konce. Velmi čtivé.

05.11.2018 5 z 5

Tak to je, tak to bude Tak to je, tak to bude Sharon J. Bolton

Super kniha. Čtete a najednou je za vámi 490 stran, ani nevíte jak. Mně se to líbilo, i když Lacey byla spíš na vedlejší koleji.

01.11.2018 5 z 5

Šelma Šelma Andrew Mayne

Podle mě je to trochu přitažené za vlasy. Taková "americká" detektivka. Spíš slabší průměr, jak už jsme u knih s pečetí zvyklí.

28.10.2018 3 z 5

Hra na lháře Hra na lháře Ruth Ware (p)

Zajímavý příběh, ale zbytečně zdlouhavý a rozvláčný.

25.10.2018 3 z 5

Na okraji Na okraji Lina Bengtsdotter

Ani nevím, co napsat. Bylo to velmi depresivní. Nevím, jestli chci číst další díl.

23.10.2018 3 z 5

Nežádejte o milost Nežádejte o milost Martin Österdahl

Kniha mě příjemně překvapila. Než jsem se nadála, byla jsem na konci. Místy to bylo dost drsné. Stojí za přečtení.

22.10.2018 5 z 5

Mokrá ryba Mokrá ryba Volker Kutscher

Nejvíc se mi to líbilo od strany 200 do 400. Začátek i konec byly zdlouhavé.

20.10.2018 3 z 5

Zaslepenosť Zaslepenosť Jørn Lier Horst

Začátek byl pomalý, ale asi po 80 stranách se to rozjelo. Dobrá detektivka.

14.10.2018 4 z 5

Něco skutečného Něco skutečného Erin Watt

Velmi čtivá romantika. Jen tak dál. Každý někdy potřebuje pohladit po duši.

14.10.2018 5 z 5

Hra o trůny Hra o trůny George R. R. Martin

Milovníky fantasy určitě nezklame. I těch 800 stran najednou uteklo a už se těším na 2. díl. 1.sérii jsem viděla a tak mi bohužel u postav už naskakují jejich filmoví představitelé.

09.10.2018 5 z 5

Prohnilé království Prohnilé království Erin Watt

Tento díl se mi moc nelíbil.

03.10.2018 3 z 5

S láskou Luisa S láskou Luisa Barbara Metzger

Přečteno za 1 den. Pěkná milá romantika. Mohla by být svižnější.

01.10.2018 4 z 5

Stále vládne mráz Stále vládne mráz Rolf Börjlind

No to bylo ... Doufám, že si to autoři ještě rozmyslí a napíšou další díl. A když ne, tak aspoň nějakou novou sérii. Bylo to skvělé.

30.09.2018 5 z 5

Targa: Okamžik před smrtí Targa: Okamžik před smrtí B.C. Schiller

Nová zajímavá série s mírně vyšinutou vyšetřovatelkou. Výjimečně se děj neodehrává ve skandinavských zemích, ale v Berlíně. Závěr nás už láká k dalšímu dílu. Doufám, že bude brzy.

28.09.2018 5 z 5

Štvanec Štvanec Michael Robotham

Ze začátku jsem si říkala, že to není nic pro mě. Uprchlý vězeň. Ale bylo to neuvěřitelně čtivé a mělo to spád až do konce. Jako obvykle Amerika plná "možností".

26.09.2018 5 z 5

Potopa Potopa Kristina Ohlsson

Tak to byla jízda. Do strany 50 jsem si říkala: "Moc osob". Ale pak čtete a chvílemi trnete hrůzou. Nepřestanete dokud není konec.

23.09.2018 5 z 5

Mlčet jako hrob Mlčet jako hrob Mark Roberts

Taková drsnější krimi se zajímavým závěrem. Děsivé a čtivé.

22.09.2018 4 z 5

Řekni něco legračního Řekni něco legračního Penelope Ward

Za mě nic moc. Příšlo mi to celé přitažené za uši. Asi mám radši reálnější příběhy. Pro mě velké zklamání.

17.09.2018 2 z 5

Bezbranní Bezbranní Kati Hiekkapelto

Vcelku zajímavá kniha. Hodně řeší problémy migrantů. A to nejen těch současných. Určitě si přečtu i 3. díl.

16.09.2018 3 z 5