astra3 komentáře u knih
Začátek slabší, pak se to rozjelo. Carl mi trochu leze na nervy, ale Asad je dobrej. Už se těším na pokračování.
Docela nuda. Policistka manipulovaná Stasi a přesto věří, jak je NDR super.
Jako vždy Minier nezklamal. Čtivé, napínavé až do konce. Ani vám nepřijde, že to mělo 600 stran.
Nejvíc se mi líbil pohled do historie. Příběh ze současnosti mi přišel slabší.
Minier opět nezklamal. Víc než 600 stran napínavého čtení. Hned se vrhnu na Tmu.
Zajímavé. Mohlo by to mít méně stran. Přečetla jsem všechny její knihy. Někdy jsou zdlouhavé, ale vždy jsem byla zvědavá na rozuzlení a dočetla je. Nakonec to stálo za přečtení.
Tato kniha mě moc neoslovila. Nikdy se mi neztratilo dítě, tak nevím, jak bych reagovala. Ale určitě bych nepozvala domů člověka, který tvrdí, že někoho zavraždil. Čtivé, ale neuvěřitelné.
Velmi dobrá detektivka. Pozor navazuje na předchozí. I slzička mi ukápla. Konečně v moři rádobybestselerů dobrá klasická inteligentní detektivka.
Pro mě trochu děsivé. V reálném životě je to tragičtější. Černošku osočí a ta zůstane bez práce, příjmů a měla by si platit právníka. Asi nevěřím moc na šťastné konce. A rasismus všude kolem nás vzkvétá.
Moje druhá kniha od autora. Byla výborná. Ještě, že mám od něho 2 další. Skvělé, čtivé, napínavé, doporučuji.
Právě jsem ji dočetla. Na začátku jsem se nemohla začít, ale pak se to rozjelo. Už se těším na další díl
Dobrá detektivka. Už mi zbývá od této dvojice autorů jen jedna kniha. Těším se. Je dobré číst tuto řadu postupně od první po poslední. Doporučuji
Dobré čtení. Už se těším na další knihu s Erikou. Vtipné jsou části z osobního života vyšetřovatelky.
Skvěle napsané. Doporučuji všem milovníkům dobré detektivky. Jen je asi lepší, číst tuto sérii od 1. dílu. Postupně můžete sledovat i vývoj osobního života hlavní postavy Sebastiana.
Při četbě této knihy mně vadilo, že jsem první díl četla už dávno a některé souvislosti jsem už zapomněla. A do řešení případu se motala tajná policie a zájmy dalších jedinců. Místy překombinované.
Tato kniha mě trochu zklamala. Nevěřím na tak rychlou proměnu a představa, že bigotní rodina s radostí vše odpustí a přijme do rodiny černošku, je zcela nereálná.