Atak komentáře u knih
Zajímavé výtvarné dílo, příběh z pera Markýze de Sade :)
O Čachtické paní jsem slyšel spoustu věcí a až teď jsem si přečetl její příběh, je to pěkně děsivé.
Naprosto úchvatný příběh. Šílený co všechno člověk dokáže vymyslet pro svoji zkázu.
Další super kniha kterou by si fanoušek tohoto autora neměl nechat ujít :)
Erika je prostě skvělá. Poutavě napsané jako vždy.
Hurá na další případ.
Zajímavá myšlenka na příběh, v polovině jsem měl pár nápadů jak to dopadne a jsem rád, že jeden byl správný.
Ještě teď se mnou cloumají pocity z této knihy, nedokážu pochopit , že tohle může být možné.
Doufám, že náš právní systém je v tomto ohledu lepší.
Hra o trůny byla skloňovaná v mém okolí ze všech stran, seriál jsem neviděl a po přečtení první knihy snad ani vidět chtít nebudu, abych si uchoval jedinečný zážitek z této knihy :)
Příběh se odehrává na stejném místě ve dvou obdobích, zajímavé spojení minulosti s přítomností
Poutavě napsané, sice čtenář celou dobu tuší kdo je pachatel, ale postupné odkrývání případu a konečné poznání bylo úžasné
Nebudu první ani poslední kdo tu píše, že četl nejdříve Oběť bez tváře, tím pádem některé napínavé pasáže pro mě ztratili napínavost, ale i tak super kniha.
Je to super, sice v některých pasážích jsem byl malinko zmaten ale jinak paráda.
Drákula v ženské podobě je velice vzrušující myšlenka :)
Poutavě napsané, jednu připomínku bych sice měl, ale nebudu hnidopich :)
Viděl jsem nejdříve film, teď četli i knížku.
Dobře napsáno i natočeno
Na začátku jsem četl tuto knihu po 20 minutách což není moc šťastné řešení, tento víkend bylo dost času a rázem jsem pochopil proč má nálepku bestseller.
Závěr byl tak hektický až nepravděpodobný, ale úžasný.