Atara16 komentáře u knih
Nemohla jsem se odtrhnout,chtěla jsem vědět jak to celé dopadne.
Film jsem neviděla,knihu jsem četla na doporučení :-)
Trochu mě štvala hlavní hrdinka Laura - jak neustále utíká přes všechnu ochranku vždycky se jim ztratí,nedbá na následky a nestaví se k problémům čelem.
Krásná knížka,četla jsem jedním dechem celý večer - je o lidské závistí kam až je člověk schopen zajít, o lásce, odvaze, pochopeni, pomocí, milosrdenství.
Dobrodružství a nástrah :-)
Mě se líbila, doporučuji :-) A zaujala mě obálka moc!!!!
Chyběla mi na začátku mapa, trochu víc rozjezd, ale pak už to šlo jedním dechem.
Jak je zde několikrát uvedeno, škoda že kniha je rozdělená, navíc mám pocit že je tam spousta omáčky a nic z toho- pro mě byla tahle série krásná pouze po 12 díl. Je to škoda.
(SPOILER) Kniha mě zaujala obálkou, chvilku trvalo než jsem se začetla a myslím že obsahuje to jak se cítím po přečtení.
"Protože se ukazuje, že už nerozumím světu, který mě obklopuje. "
Já bych ocenila na začátku knihy aspoň zkratkově vysvětlení postav - ztrácela jsem se od začátku až do konce. Jinak knížku jsem přečetla jedním dechem a můžu říct že po sběrateli motýlů je tahle další co se mi líbila rozhodně víc než májové růže a letní děti.Akorát mi přišel konec takový zvláštní zničehonic skok o 3 roky později.... Doporučuji.
V zimním čase číst letní knížku :-) oddechovka,plná slunce, tance, dobrodružství, naději, dospívání a hledání jistoty domova.Stojí za přečtení.
Do knihy se dalo začíst, je lepší než májové růže přesto na první díl nemá. Je to velká škoda.
Knižka je pěkná, čtivá, ke konci dostává pěkný švih a čte se jedním dechem. :-)
Tema zajimave, ale naivita hlavni postavy strasna. Precteno jednou a stacilo.
Super svizna detektivka. Chcete ji proste docist ikdyz konec je trosku predvidatelny.
V knize najdete známé i méně známé rostliny pro pěstování. Za mě pěkně zpracované.
Věděli jste, že plody fuchsie jsou jedlé ? Já taky ne až v této knize jsem to našla, něco tam úplně nesedí, ale je to zajímavá kniha pro zahradníky.
Moc pěkná knížka se spoustou známé i méně známé zeleniny, trochou tvoření, receptech a kosmetice z bylin. Je fajn ji mít doma v knihovně.