avalonek komentáře u knih
Krásné,sice mi chybí přečtení předchozích dílů,ale ničemu to moc nevadilo,stálo to za to..
Začátek sice trošku slabší rozjezd a pak to bylo naprosto perfektní..Hlavní hrdinové se znají od dětství,nemají se rádi,ale v dospělosti se začnou konečně poznávat a uvědomí si,že to nebyla nenávist,ale láska,co je k sobě celý život táhlo.A mé srdce zase zaplesalo..
Tak jsem se dostala zatím asi k poslednímu dílu našeho kapitána Báthoryho..A bylo to fenomenální..Naprosto mě to dostalo a konec i přes pár špatných zpráv byl výborný.Vůbec by mi nevadilo další pokračování,a jestli bude,tak Voronina budu velmi postrádat..Kdybych mohla,dám deset hvězd,prostě to bylo perfektní
Já nevim,ale Ella s Reedem se mi asi do srdce dostali více..Eastona mám ráda,ale něco mi na tom chybělo,detektivní zápletka dobrá,ale East všechno řešil chlastem,drogama,sexem a nebo bojem..Je mu 18 a už by měl mít trosku rozumu,i když,co já mám říkat,v tom věku jsem byla taky pěkně na pěst,takže bylo to hezké,ale na první díly to nemělo.
Příběh Gida a Savanny mě potěšil,přála jsem jim,aby byli spolu..Krásný pár,a krásný příběh,který by tedy klidně zasloužil celou knihu..A East,ten mě zase překvapuje..Má to celkem těžké a spoustu problémů si dělá sám,ale je to milej kluk a já mu přeju jen to nejlepší,tak už musím přečíšt snad poslední díl,a snad skončí dobře..Moc jsem se na tyhle díly těšila a stály za to..
Další díl za sebou a je to lepší a lepší..Hlavní postavy jsou opravdu perfektní,Gowery mi tedy sedí úplně nejvíc a jejich příběhy mě začínají pořádně bavit..
Aaaaaaach..Já jsem tak šíleně spokojená.To bylo tak nádherné čtení..Úplně jsem to hltala,hlavní postavy byly dokonalé a ten konec..Prostě jen aaaaach..
Do háje,tak jsem si myslela,že druhým dílem se začnou konečně postavy rozvíjet a bude to o něčem,ale nic takového se nestalo a ještě k tomu autorka udělala úplně dementní konec,takže jsem spíš naštvaná,že jsem s tím vůbec ztrácela svůj čas
Nevím,co bylo dřív,jestli padesát odstínů a nebo tohle..Ale padesátka u mě vede..Děj měl hlavu a patu,tohle ne..Pana,která mu dá po jednom dni a ještě jí nic nebolí a má milion orgasmů..opravdu hodně jednoduchá kniha
Sladké,i na mě až mooc sladké..Ale jako splnění výzvy velmi jednoduché čtení
Nemůžu říct,že by se mi to nelíbilo,ale Krvavé pohraničí pro mě bylo lepší,prostě to scifi mi asi není tak blízké.Ale hlavní postavy i dokázali pobavit a zajímají mě jejich další osudy,takže další díly si určitě přečtu
Poslední díl a nebylo to špatné čtení.Hlavní hrdinka byla dobrá,silná,nedělalo jí problém se v určitých situacích ze sebe udělat srandu,když já bych utekla.A náš božský,byl zklamán láskou a nechtěl si k sobě už nikoho připustit,ale nepodařilo se mu to a zase to tedy krásně dopadlo..
Dočteno a příjemná kniha..Autorky umí a tentokrát do příběhu dali o trochu toho dráma..A podle konce si myslím,že ještě nekončíme a čeká nás další díl..Hezké splnění výzvy.
Příjemný příběh bez zbytečného drama..Hezké postavy a autorky umí velice vtipně ztvárnit mužské tvory:)Na Off Campus to sice nemá,ale je to i tak moc pěkné
Koniáš to roztočil,jeho příběh mě dostal..Nebyl to vlastně jen jeho příběh,ale více lidí točících se okolo něj.A prostě a jednoduše mi to sedlo,těšila jsem se na každou další kapitolu.Příběh byl opravdu dobrý a další díl si prostě taky musím přečíst..Koniáš za to stojí
Ták,a poslední díl dočten a já jsem byla moc spokojená se čtením..Děj krásně plyne a na konci se konečně hlavní postavy dokáží spolu domluvit a nedělat žádné drámo..Takže super serie a třeba zase někdy..
To bylo hezké,moc hezké..A dosti ze života,protože já zažila to samé(ne to se sexem na jednu noc),a vím jak to bolí,když se to stane..Takže za mě spokojenost a láska zase zvítězila
Sice jsem trošku starší čtenář,ale myslím,že to ničemu nevadilo..Pěkná oddechovka a celkem dobře napsáno..