Banni37 komentáře u knih
“Takoví přátelé jsou v mnohém jako rodiny: komplikované i prosté, všechno najednou. Někdy se hádají, někdy se vzdálí, ale uzly, které je drží pohromadě, jsou moc pevné na to, aby kdy úplně povolily.
To zase byly příjemné jednohubky! Každý díl sfouknutý jak nic a nemluvě o tom, jak umí autorka vždy potrápit s napínavými cliffhangery, kdy se člověk nemůže dočkat dalšího dílu! Za mě rozhodně další originální příběh autorky.
Nádherný příběh, který pohladí dětskou duši, obohacen nejkouzelnějšími ilustracemi!
Další vřelé objetí z pera Julie, další místo, které bych chtěla navštívit, i když už při čtení jsem měla pocit, jako kdybych tam už byla.
,,Dějí se i špatné věci, ale člověk se tím nesmí nechat poznamenat. Nemůžeme je zastavit, ale můžeme si vybrat, jak na ně budeme reagovat. Můžeme si vybrat být pozitivní, nebo negativní, šťastní, nebo smutní, vzteklí, nebo klidní. Nikdo z nás nemůže ovlivnit to, co nám život postaví do cesty, ale pokud se k tomu postavíme pozitivně, budou naše životy o moc lepší.” Luke
Kouzelný příběh, nesmírná potěcha pro romanticky založené duše :)
Vřele tento dechberoucí příběh doporučuji všem naivně romantickým duším, jako jsem já. A také těm, kteří si chtějí připomenout pouhopohou vzácnost prostého bytí.
"Poppymin, můj třešňový kvítek. Nedostižná kráska s omezenou délkou života. Kráska tak jedinečná ve svém půvabu, že nemůže vydržet dlouho. Je tu, aby obohatila naše životy, potom ji odvane vítr. Nezapomenutelná. Protože nám připomíná, že musíme žít. Že je život křehký, přesto se však v té křehkosti skrývá síla. A láska. A důvod. Připomíná nám to, že život je krátký, že naše nadechnutí jsou spočítaná a náš osud pevně dán, bez ohledu na to, jak tvrdě s tím bojujeme.
Připomíná nám to, že nemáme promrhat ani vteřinu. Že máme žít na sto procenta milovat na dvě stě. Honit se za svými snými sny, vyhledávat dobrodružství, zachycovat okamžiky.
Žít krásně."
Mi osobně tento příbeh nemohl dát krásnější poselství.
Strašně ráda jsem se vrátila do Green Valley, zamilovala si znovu ta krásná místa a skvělé postavy! U této autorky ty stránky ubývají tak nějak samy a člověku je pak na konci až smutno, že se s tím vším musí zase rozloučit. But hopefully see you soon! :))
Stará dobrá Paris, ta si s psychologickým rozpoložením hlavních postav umí parádně pohrát. Napínavé doslova do poslední strany!
Ach ty Juliiny knihy.. to je taková potěcha pro duši, nejen pro tu romantickou část, ale hlavně taky pro tu cestovatelskou! Skrze stránky jejích románů člověk procestuje krásné kouty světa.
“Krása spočívá v okamžiku, kdy se na něj díváš.”
Vůbec jsem nečekala, že mě tento příběh tak chytne! “Když se na mě takhle dívá, zapomínám rázem na všechny problémy a přeju si, abych mohla vidět sebe samu jeho očima. Protože pak bych se možná mohla stát tou verzí sebe samé.,,
Za mě je to pořád ta skvělá Julie, neumím nikdy říct, který příběh se mi od ní líbil nejvíc, či nejmíň. Každý její příběh, postavy a hlavně ty úžasné kouty světa Vám prostě sednou v určitou chvíli - někdy víc, někdy méně. Ale vždycky to pro mě znamená, že mě autorka vezme na další dobrodružství, do kterého se naprosto ponořím. Chci být na stejném místě s hlavními hrdiny, kochat se a jíst ty stejné dobroty - ach dokonalá souhra všech prožitků, to Julie umí!
“Nebylo nad to vědět, že láska osvobozuje. Nemusí to být past a může člověku otevřít oči pro zcela nové dobrodružství.
Nádherná potěcha pro mou romantickou duši. Navíc plná důvtipu, skvělých charakterů a historicky působivých témat!
Takový ten jedinečný příběh, který Vám zlomí srdce.. Láska má mnoho podob.♡
Obdivuji autorku za to, jak úžasné prostředí pro čtenáře vytvořila. To je takové pohlazení po duši vrátit se do Green Valley za starými známými :)) Tak snad zase brzy naviděnou!
Monin styl vyprávění je prostě návykový. Co dodat, než jen sem s dalším dílem!
Úžasně procítěný příběh, tady se sžijete nejen s hlavními charaktery, ostatně každá postava, stejně tak jako místa v tomto příběhu, jsou tak jedinečná, že prostě nelze, aby Vám nepřirostla k srdci. Těším se na pokračování. :))
Z něčeho zdánlivě špatného mnohdy vzejde něco dobrého.
Díky knihám od Agnés se člověk projde nádhernými kouty světa, příběhy jsou tak čtivé a barvité, že se spolu s hlavními hrdiny vidíte na těch kouzelných místech. Už se těším na její další počin!
Nejlepší na tom bylo, že tenhle dobrý konec byl vlastně teprve začátek.:)) Kouzelná kniha s ještě kouzelnějšími ilustracemi.
Vždycky si říkám, že počkám, až vyjde celá série a stejně nevydržím! To jsou prostě návykové jednohubky, které “zmizí” jak nic a nutně potřebujete další díl. Meghaniny knihy zbožňuju a zároveň nenávidím za to čekání! :D