Bara_Pavlaskova

Mně se moc líbila. Byla originální a neskutečně rychle se četla. Jediná věc, která mě občas zarazila, bylo chování hlavní hrdinky, jinak byla super.

Knihu mi zkazila hlavní postava Anny, která byla dost rozmazlená. Byly v ní i dobře myšlenky.

Skvělá! I já jako knihomolka jsem se našla skoro ve všech obrázcích :)

Na Vánoce skvělá knížka. Líbil se mi nápad, hezky a skoro samo se to četlo. Doporučuji jako sladkou oddechovku.

Krásná kniha, hned na začátku napínavá a chtěla jsem vědět jak dopadne, těším se na 2. díl ;)

Mně se moc kniha nelíbila, není to můj šálek kávy. Hlavní hrdinka se mi nelíbila, byla nesympatycká jako většina postav z knížky.. Docela jsem se na ní i těšila, ale zklamala mě. :'(

Nedokázala jsem se odtrhnout od nedočteného příběhu, napínavé, hezké...

Zatím nejlepší knížka za ty tři měsíce, co jsme doma. Patří do mých nejoblíbenějších, už se těším na druhý díl.

Podle mě nejlepší kniha o pohádkách, které jsou na jednu stranu klasické, ale právě tu jsou skvěle vymyšlené a nemusí to bít přímo pro děti..

Spíš oddechovka, ale jaká......skvělá....prostě román

Miluju takový typ knih, baví mě to, má to nápad, dalo by se říct, že je to fantasy+ román, přirovna la bych to k Zemi příběhů, která byla taky super..

Je to spíš YA, asi v půlce knihy už jsem věděla, co se stane, ale úplný konec mě překvapil. Doporučila bych to spíš holkám (asi 13-16 let?)

Jako nejvtipnější na tom jsou ty jména těch dětí.... ale pro děi dobrý

Bylo to zvláštní, ale rychle a dobře se to četlo, Hvězdy nám nepřály mají asi vážnější příběh a smutný film ),:

Simpsonoovi a Futurama jsou vždy fajn, dá se to číst kdykoliv a kdekoliv, protože se u toho nemusí přemýšlet.