Bara52 Bara52 komentáře u knih

V pasti lží V pasti lží B. A. Paris (p)

Cetla se dobre. Hlavni hrdinka ponekud naivni a nezpusobila k tomu, aby na konci predvedla velke a promyslene finale ... ale pribeh celkem uchazejici.

Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Ehm ... asi jsem si to nakonec nemela pujcovat, kdyz to v knihovne bylo mezi knihami pro mladez, neb jsem uz trochu starsi. Prislo mi to jako lepsi cervena knihovna s promyslenejsi zapletkou. Nerealny pribeh, ktery se ale rychle a dobre cetl, akorat mi bylo docela smutno, ze takovou dokonalou a nesobeckou lasku asi v realu malokdo poznal. Jen aby po precteni mladez nemela od zivota a lasky moc velka ocekavani ????

Ani muk Ani muk David Jackson

Zezacatku me to moc nechytlo, unesene deti, clovek nevedel co cekat. Nakonec obstojny pribeh s necekanym rozuzlenim.

To nejlepší v nás To nejlepší v nás Colleen Hoover

Autorka přesně vystihla, co se vám může stát, když vás ovládnou domněnky a kam až vás to může dovést. Na první pohled se může zdát, že je to slátanina z červené knihovny, ale ten podtext, ten dojem co to ve mě zanechalo ... hodnotím rozhodně plným počtem.

13.11.2020 5 z 5

Špatná dcera Špatná dcera Joy Fielding

Cetla jsem vsechny knizky od Fieldingove, ale tahle patri k tem slabsim. Snad jedina sympaticka postava z cele knihy byl Blake, mela jsem problem ji docist do konce, protoze vykresleni vsech ostatnich postav me vylozene nebavilo.

05.11.2020 2 z 5

Ztracená dcera Ztracená dcera Rick Mofina

Me kniha moc nezaujala, jak uz tu nekdo psal, uplne to shodily ty smesne, nerealne dialogy a mluva postav. Pusobilo to hrozne vyumelkovane. Nebyt toho, tak mela kniha dobrou zapletku a spad.

05.11.2020 2 z 5

Manželka mezi námi Manželka mezi námi Sarah Pekkanen

Me se to libilo moc. Prirozene plynuly dej, obstojna zapletka, od spisovatelek jsem cetla uz Anonymni divku, a moc se mi libi jejich styl - podobny jako Paula Hawkins, Joy Fielding, J.P. Delaney.

16.04.2020 5 z 5

Země odpoledního slunce Země odpoledního slunce Barbara Wood

Hezky citelne, libilo se mi umisteni v dobe osidlovani Palm Springs. Ale doby Barbary Woodove jsou bohuzel davno pryc. Jeji nejnovejsi knihy se s temi starsimi, jako Plamen duse, Pod Africkym sluncem, Panenky z raje, neda bohuzel srovnat. Toto bylo neco na styl Danielle Steelove, spis takivy romanek zasazeny do historie, nikoliv zadna bomba.

13.04.2020 3 z 5

Důmyslné umění, jak mít všechno u pr**le Důmyslné umění, jak mít všechno u pr**le Mark Manson

Knihu jsem dostala, do te doby jsem o ni neslysela, a vzhledem k tomu, ze jsem drive precetla nekolik knih o pozitivnim mysleni, ktere jsou jen vyhozene penize, me motivacni knihy prestaly zajimat. Ale! Mozna je to tim, ze kniha je postavena uplne naopak, nez knihy nutici vas myslet pozitivne, ucici vas prat si spravne a podobne hovadiny, kazdopadne me dost zaujala. Je prokazano - ja jsem to u sebe rozhodne prokazala - ze pokud nic neocekavate, muzete byt jen prijemne prekvapeni. Ci spise lepe, pokud jste smireni s tim, ze vas zivot stoji za h***o, zjistite, ze kdyz se tim prestanete denodenne zabyvat, nebude to tak docela pravda:)Takze za me rozhodne stoji za precteni, bud vam neda nic, nebo si z ni neco odnesete, nic horsiho se urcite nestane:)

07.04.2020 4 z 5

Dokonalá Dokonalá Gilly Macmillan

Super knizka. V prubehu jsem mela pocit, ze je to snad ta nejponurejsi kniha, kterou jsem kdy cetla. Ale jak se to postupne rozuzlovalo, stale nove zvraty a informace....Urcite stoji za precteni. Za me plny pocet hvezd.

28.03.2020 5 z 5

Přiveď mě zpátky Přiveď mě zpátky B. A. Paris (p)

Trochu vareni z vody. Bavila me tak asi prvni ctvrtina knizky, pak uz jsem si rikala, ze to autor taha doopravdy z paty.

08.03.2020 1 z 5

Město lží Město lží Sam Hawke

Kdybych mohla dat 10 hvezdicek ... nejen za ten spad, ktery kniha, ac ma 600 stran, celou dobu ma, ale hlavne za to pozadi, ve kterem se ve forme fantasy pohadky odrazi presne odraz dnesniho sveta. Kazdopadne Vas pri cteni prinuti zustat ve strehu, dava dokonaly smysl, rozhodne doporucuji precist, pokud mate radi fantasy a knihy, ktere vas donuti se zamyslet. Takovy o dost lepsi Avatar :)

08.03.2020 5 z 5

Anonymní dívka Anonymní dívka Sarah Pekkanen

Nahodou super knizka. Posledni dobou jsem cetla tyhle psychologicke thrillery, a vsechny na jedno brdo. Nerealna a skoro dokonala ustredni postava a neuveritelny akcni happy end. Tahle knizka byla jina, vic psychologicka, popisovana celkem jednoduse na pochopeni, konec postupny, nevybusny, i trochu necekany, a sice jsem ji necetla jednim dechem, ale zato pusobila dobre jako celek. Dava smysl, a sice me nefackovaly zvraty, ale zato je takova celistva.

21.02.2020 5 z 5

Byla to tichá dívka Byla to tichá dívka Michele Campbell

Styl na zpusob Sedmilharek. Pomalu se odhaluje pravda. Konec klasicky umele napjaty v akcnim stylu, ale celkove jsem se do toho docela zacetla, nebyla to spatna knizka.

16.02.2020 4 z 5

Nejsem mrtvá Nejsem mrtvá Anne Frasier (p)

Na tuhle knizku jsem hrozne dlouho cekala, a mozna proto me trochu zklamala. V nicem se moc nelisi od podobnych knizek od jinych autoru. Zacatek byl sice fascinujici, ale ten vyvoj potom? Jak by mohl clovek, ktery prosel takovou hruzou, zustat tak moc pri smyslech a vicemene okamzite se bez vetsich nasledku vratit do normalniho zivota? Jsem docela zvedava, o cem bude dalsi kniha.

15.02.2020 3 z 5

Macecha Macecha Claire Seeber

Takova klasika,nebyla to spatna knizka,cetla se dobre.

05.02.2020 4 z 5

Údolí mrtvých Údolí mrtvých Tim Weaver

Velmi dobře napsané, ač je kniha objemná, nenudila jsem se ani chvilku. Ale připomíná mi to Jamese Pattersona nebo J.D. Robb, je to takové na stejné brdo, akorát čtivější. Navíc nemám moc ráda série o jednom dokonalém detektivovi, který v každé knize jediný přijde na všechny záludnosti a vyřeší případ, kdy všechny ostatní postavy jsou jen přicmrndávači :) Takže já současné nadšení z Tima Weavera zase tolik nesdílím.

28.01.2020 4 z 5

Tam, kde ji našli Tam, kde ji našli Kimberly McCreight

Uchazejici pribeh. Me osobne vadily ty novinarske vsuvky a hlavne ty komentare na publikovane clanky hlavni hrdinky. Bez nich bych se do toho zacetla vic a tim padem by me vtahl i dej. Tesim se spis na Pripad Amelia.

14.01.2020 4 z 5

Voda mrtvá a živá Voda mrtvá a živá Sophie Mackintosh

Perfektne napsane, tak moc osobni, skvele vyjadrene pocity a myslenky. Ale jakoby te knizce neco chybelo, mozna jsem ji uplne nepochopila. Svet bez muzu, idealne bez citu a emoci, ktere stejne u vsech nejdou potlacit stejne. Takova fantasy pro starsi rocniky.

14.01.2020 3 z 5

Záblesk života Záblesk života Jodi Picoult

Tema sice asi zajimave, vubec jsem netusila, ze to jeste nekde na svete chodi jak nekdy pred 100 lety, ale v USA se asi neni cemu divit. Kazdopadne do knihy jsem se nemohla vubec zacist, vypraveni po zpatku mi sice nevadilo, ale nejak jsem se nedokazala vzit ani do jedne z postav. Asi nejhorsi knizka, co jsem posledni dobou cetla.

02.01.2020 1 z 5