bararich8 komentáře u knih
Četla jsem v angličtině zjednodušenou verzi-možná dobře, i ta mi přišla dost děsivá. Ale bravurně napsané, Paulovu beznaděj jsem cítila v každém písmenu. Znovu bych ze strachu nečetla.
Bichle, do které jsem se tak zažrala, že jsem nemohla od ní. Prostě mě to bavilo, čekat jak se to mezi kráskou a zvířetem vyvine:-)
Sice mi asi nějak nesedí čtení dramat, ale místy srandovní, mluva slečny květinářky neotřelá. Znovu bych asi nečetla.
Je to zvláštní knížka o zvláštním klukovi. Místy pobaví a místy, jak píše Lady Ef, zůstává rozum stát. Ale co, mně se líbila a bavila mě od začátku do konce:-)
Zvláštní knížka, takové vyplnění prázdna. Moc se mi ale líbila.
Ve škole nám učitelka četla úryvek a už ten mě zaujal. A ani celá knížka mě nezklamala, četlo se to samo. Musel mít obrovskou odvahu ve své době takto provokatérské dílko napsat. Měla jsem půjčené vydání i s Havlíčkovým rukopisem, takže mi to čtenářský požitek ještě ozvláštnilo.
První polovina paráda, ale pak už to vázlo, jak Bajza blouznil...škoda
Úžasná, úžasná, úžasná...určitě se k ní někdy vrátím. Musí být krásné mít ji doma v poličce.
Touhle knížkou jsem byla opravdu nadchnuta. Úplně mě vtáhla do děje, nešlo přestat číst. A když jsem ji dočetla, cítila jsem zvláštní prázdno, ale do pokračování jsem se nepouštěla.
Napínavá a překvapivá...souhlasím s Alix-knížka mnohem lepší než film.
Zvláštní. Nic jiného ji nevystihuje. Ocenila jsem, že autorka nenapsala ani o slovo víc, než bylo potřeba.
Takhle kniha mě opravdu nadchla...nejen dějem, ale i krásnou francouzskou atmosférou skvěle dokreslenou úžasnými ilustracemi.
Roznese tě na kopytech bylo mnohem lepší čtení. Ale dalo se to.
Skvělá knížka! Čte se jedním dechem a bezvadně pobaví...vřele doporučuji!
Mrazivý, ale pravdivý příběh dívky, která se už od raného dospívání potýkala s drogami...knížka strhující, čte se jedním dechem.
Začala jsem ji číst kvůli škole, ale dočítala jsem ji náruživě jako skvělé a nenuceně naučné dílo. Jedna z nejlepších, co jsem kdy četla. Klobouk dolů, pane Waltari.
Tak to je vyjímka (normálně knihy o zvířatech nemám ráda)...fakt skvělá, bavila jsem se , ale ne všechny příběhy skončily dobře.
Skvělé, skvělé, skvělé!!! Autorka se úžasně vžila do role psychologa prožívajícího druhou mízu :)
Četla jsem to v zjednodušené formě v angličtině...asi proto mi příběh možná někdy utíkal, ale jistě vím, že to bylo plné zvratů :) Doporučuju