barbora.kr komentáře u knih
Tuhle knížku mohu jedině doporučit. Podle mě je Jodi Picoult výborná autorka, u které nelze předvídat, jak kniha dopadne. Až na konec všech dní je čtivá knížka, má velmi zajímavý děj, takže určitě stojí za přečtení
Trvalo mi to nějakou chvíli, než jsem knize přišla na chuť, ale po první stovce stránek jsem se do knížky začetla a byla z ní nadšená!
Můj první Bukowski. Něco mě překvapilo, něco zarazilo, něco bavilo, něco zase nudilo. Nevím, jestli jsem od toho nečekala víc. Ale určitě od něj ráda ještě něco zkusím.
Takové jako neurazí, nenadchne. Hezký příběh, skvělá oddychovka, přečtená za jeden den. Bohužel, znova bych si ji asi jen tak nepřečetla, proto 3*.
Knížku jsem četla v angličtině. Rozuměla jsem jí, o což mi šlo, jinak mi asi nic nedala. Ale rozhodně ji neberu jako ztrátu času.
I když jsem se nedokázala ze začátku začíst, později, až Malála vyprávěla svůj příběh, jsem to hltala jedním dechem. Udělala jsem si představu o tom, jak to v Islámských zemích chodí, jak vznikl terorismus a čemu všemu bezbranní lidé čelí.
Malála si zaslouží můj obdiv a určitě pro mě tato knížka byla přínosem. (i pro vás bude!)