barusak1 komentáře u knih
Námět byl dobře zvolen, ale prostě takový předvídatelný. Kniha se mi líbila, ale bestseller si prostě představuji jinak. Tahle kniha místo v mé knihovně mít nebude
Co k Chrisovi napsat ... kniha zase úžasná, skvělá zápletka a pokud on sám není trochu psycho, tak má úžasnou představivost
Ač mi chvílemi přišlo, že se to táhne, tak nakonec jsem byla unešená a nadšená. Konec byl šokující, skvělý, rychlý. Prostě skvělá kniha a těším se na další od autora
Co napsat, kniha má docela zajímavý příběh, ale to je asi tak všechno. S druhým dílem už nebudu ztrácet čas ...
Skvělá kniha, čtená jedním dechem. Určitě jsem jí nečetla naposled
Tak jsem nakonec dala knize druhou šanci a jsem za to ráda. Ač ze začátku mi přišla nudnější, tak v polovině nastal zlom a příběh se četl sám.
Kniha se mi líbila, ale chvílemi jsem se ztrácela v postavách rodinného klanu. Ale s chutí si přečtu další díl
Kniha se mi líbila, a i když dávám přednost jinak psaným kriminálkám, tak jsem si s chutí přečetla. Čtivě napsaná, zajímavá zápletka. A jelikož mě i zajímá jak dopadne její sestra, tak si přečtu i další díly s chutí
I když jsem měla obavy z pokračování, tak jsem byla mile překvapená.Kniha se dobře četla, příběh krásný i když mírně přitažený za vlasy. I přesto si jí ráda přečtu časem zase
Moje první kniha autora a musím říct, že pro mě bomba. Čtivá, napínavá kniha. Se skvělou zápletkou. Konec mě dostal. Jdu najít další knihu od autora
Knihu jsem přečetla jedním dechem. Krásný příběh, který mě nutil k zamyšlení
Na knihu jsem se moc těšila a i když jsem se nemohla ze začátku začíst, kniha se mi líbila. Konec mě překvapil a moc se mi líbil. Super bylo vracení se do minulosti a samostatný příběh Nilse
Kniha se mi moc líbila. Sice vraha jsem tušila, ale ani tak mi to nevzalo požitek z knížky, Sice hlavní vyšetřovatelka byla sem tam na facku a o vedení ani nemluvím, ale i tak se těším na další díl
První kniha s touto tématikou a nebude poslední. Krásná čtivá kniha.
Co napsat? Naprosto souhlasím s komentářem od Zuzka222 ... děkuji za komntář i když já e na třetí díl hrozně moc těším. I přes těch pár negativ mě tento díl zaujal a jsem ráda, že ho mám v knihovně
Kniha se mi moc líbila. Dobře se četla, i když hlavní hrdina vydržel jak terminátor :-)
Kniha se skvělé četla, příběh byl krásný. A i když takové knihy nečtu, byla jsem nadšená a brečela jsem snad od poloviny knihy. Takže je jasné, že si opět s velkou chutí přečtu knihu od autorky