Barushenka komentáře u knih
Knížka o svobodném cestování, která se čte jedním dechem. Člověk se u toho nasměje i navzteká...je mu líto, že příběh končí a sám má chuť se sbalit a vypadnout do přírody, do jiné země, kultury...a to je za mě super!
Příběh hrdinky je mi velmi podobný, a proto mne také chytla u srdce. Mimo to je to výborně napsáno.
Poutavý příběh, který je skvěle napsaný. Prolínání více generací celý příběh umocňuje.
Pokud hledáte oddechovou četbu, nic náročného, tak je to ta pravá knížka. Příběh je čtivý, svižný, se spoustou zápletek, ale ne laciný. Ačkoliv se jedná o příběh lásky, jehož konec se dá odhadnout již z kraje, neubírá to na líbivosti.
Kniha je mi svým tématem hodně blízká, a také se moc pěkně četla. Děj je plynulý a zajímavý. Jediný problém jsem měla s hlavní hrdinkou, ke které jsem měla spíše averzi než že bych s ní soucítila.....na druhou stranu, kniha se mi četla dobře, tak asi nebude líbivost hlavní hrdinky tak zásadní.
Ke knize jsem se dostala náhodou - půjčili mi ji děti na táboře, a i když je to cílené spíše na mladší čtenáře, tak za mě super! Kniha se krásně čte, je napínavá a bez zbytečných "prázdných" pasáží. Autorka má výbornou fantazii a také schopnost přenést ji do slov. Za mě jedna z těch lepších knih.