baruska6061 komentáře u knih
Kdo má rád oddechovky a slaďárny tak jako já, čtení této knížky se nesmírně užije. Obě hlavní postavy jsou velmi sympatické a při čtení jim ten “happy end” prostě přejete. Přečteno za den a půl. Po dalších dílech určitě sáhnu!! Doporučuji
Říct, že jsem nadšená je slabý výraz!!! Spencer mi už od začátku byl moc moc sympatický a od teď patří k mým oblíbeným postavám. Tato knížka mě dostala do kolen.
Povedený konec, stejně tak celá série. Skvělý nápad napsat o partě kamarádů, ke kterým se postupně přidávají jejich drahé polovičky. Já jsem si tuto sérii moc užila
Zápletka byla jasná už v půlce knížky, ale knížka jako taková byla oddechovka. Asi se k ní ale znovu nevrátim
Zamotaný děj, velmi čtivé a poutavé. Konec knížky mě překvapil tak napůl. Už ke konci bylo jasné s kým by ráda zůstala napořád.
S velkým přemáháním jsem tuto sérii dočetla. Už jsem po utahaným 3. dílu chtěla vědět jak to všechno dopadne. 1. a 2. díl se mi krásně četl, ale poslední 2 nee. Hardina a Tessu mám rada takže děkuji ale víc dílů bych už nedala
Neberte mě špatně, příběh Tessy a Hardina miluju, ale...Přijde mi, že autorka už zbytečně prodlužuje jejich příběh a to mě začalo nudit. Pořád to bylo o tom, že Hardin něco podělal a Tessa je na něho naštvaná a pak mu nakonec odpustí. Při čtení už jsem si říkala, kdy to skončí. Autorka to uměle natahuje místo toho aby vymyslela bombový a fantastický konec.
Ach jo, přiznávám párkrát jsem si pobrečela. Úžasný příběh, úžasná série. Díky za to, doporučuji.
Knížek na toto téma je na světě hodně, tahle se mi líbila ze všech nejvíc, 1* dolů za děj, který se dal předpokládat.
Ze začátku jsem to hltala a pak mě ten konec hodně zklamal!
Na začátku to pro mě byla strašně nudná kniha - můj názor. Nic moc se nedělo jen si hlavní postava pořád stěžovala. Po té "slavné" svatbě se trochu přiostřilo a to se mi kniha začala líbit. Za ten začátek 4*
Výborná kniha, nechybí romantika, napětí, dobrodružství!
Stejně jako 1.díl i tento mě nadchl. Oddechovka z hokejového prostředí - to žeru! Doporučuji