baruska91

Velmi čtivá kniha, jen mě lehce zklamala druhá polovina knihy, která mi přišla dost zkrácená a rychle odbytá.. nicméně skvělé oddechové čtení na léto.

Styl psaní Jodi Picoult mám jednoduše strašně ráda a ani tato kniha mě nezklamala a bavila mě od začátku do konce.

Neuvěřitelně silná kniha, od které jsem se absolutně nebyla schopna odtrhnout. Jodi Picoult je výjimečná spisovatelka.

Měla jsem chuť na příjemnou oddechovku - a přesně to kniha Zbožňuju Londýn splnila. Myslím, že se časem "vrátím" i k dalším dílům Zbožňuju...

Napínavá kniha, kterou jsem přečetla jedním dechem (jako zatím všechny knihy o Kim Stoneové). Z tématu knihy opravdu mrazí...

Opět velmi povedená kniha od Liane Moriarty. Je až neuvěřitelné, jak malá chvilka nepozornosti může ovlivnit naše životy.

Poslední výročí byla 4.knihou, kterou jsem od Liane Moriarty četla. Opět velmi zajímavá zápletka, ale oproti ostatním mi přišla slabší.

První kniha, kterou jsem od Liam Moriarty četla, byly Sedmilhářky a hned touto knihou mě uchvátila. Zatím mám přečtená Tři přání a Na co Alice zapomněla a s velkou chutí se pustím do dalších. Styl psaní a příběhy hlavních hrdinů mě jednoduše dostávají.