bbara155

Knížka mě moc bavila, četla jsem ji s napětím a potěšením. Vůbec mi nevadilo, že toto téma není úplně originální. Záleží na tom, jak autor dokáže i profláknuté téma dobře pojmout a to Preston dokáže bezvadně.

Knížka je určená pro mladší věkovou kategorii než jsem já. Přesto jsem si ji docela s chutí přečetla, byla nekomplikovaná a napínavá. Vadilo mi však velké množství pravopisných chyb, což v knize pro mládež je obzvlášť špatné.

Kniha je akční a dobře se čte. Jen tam moc vyskakuje ten americký patriotismus, jak už psal Boboking.

Zvláštní propojení fantasy s politickým thrillerem. Zpočátku jsem měla trochu problém se začíst, ale pak mě knížka začala bavit.

Trošku ukecané. Hlavní hrdinka mi nějak nesedla, ke konci už mi vysloveně lezla na nervy. Humor mě taky nějak míjel, jedině snad byla docela dobrá zápletka. Knížka mě příliš nenadchla a další od této autorky už číst nejspíš nebudu.

Napínavý thriller, který se mi dobře četl a vůbec mi nepřipadalo, že by byl tzv. "přes čáru". Ta trocha paranormálna je super a patří k příběhu. Bavilo mě to.

Seriál jsem neviděla, ale knížka se mi moc líbila. Těším se na pokračování!

Tento thriller byl napínavý, akční a téma zajímavé. Knížka se mi moc líbila a bavila mě a určitě si od tohoto autora přečtu i nějakou další.

Od této autorky jedna z nejlepších knih. Napínavá, a porce romantiky byla tak akorát.

Ký žal, ký žal! Kniha byla pro mě trošku překvapením. Ale velmi příjemným.

Velmi příjemné a nenáročné čtení. Docela napínavá oddychovka, určitě si ráda přečtu další! Fandím autorovi, že dokáže s přehledem konkurovat americkým knihám tohoto žánru.

Napínavý a čtivý thriller, těším se napokračování!

"Mno", nemusela by tímto slovem začínat téměř každá přímá řeč. Dost mě to rušilo. Ale jinak se mi příběh líbil.

Knížka mě dost zklamala. Na můj vkus je příliš věcně brutální. V beletrii nepotřebuji detailní několikastránkové popisy pitvy a nechutných podrobností příznaků smrtelné chotoby. Ani styl vyprávění není podle mého názoru moc dobrý.