bedkniha bedkniha komentáře u knih

Ten se mi líbí Ten se mi líbí Brigitte Aubert

Nejdřív se mi do té knihy nechtělo :(( jsem si říkala "slepá...na vozíku..., co to může být za detektivku ?" Ale kniha je skvělá !!! a čte se opravdu jedním dechem !!! Vřele doporučuji !!!

01.10.2012 5 z 5

Bez slitování Bez slitování Erica Spindler

Napínavá, dobře se čte - doporučuji.

Sněhová bouře Sněhová bouře Sharon Sala

Dodatečně píšu doporučení k přečtení této knihy. E.Spindlerovou mám ráda, píše skvěle a hlavně napínavě.

Důvod k panice Důvod k panice Erica Spindler

Kniha napsaná tak, že musíte stále číst. Ráda doporučuji - přečtěte si jí :))

14.09.2012 5 z 5

Chirurgova dcera Chirurgova dcera Thomas Weldon (p)

Perfektně napsaná kniha, čte se jedním dechem, doporučuji

Utrpení neviňátek Utrpení neviňátek John Saul

Dala jsem sice 5 *, protože byla kniha dobře napsaná,napínavá a v podstatě skvělá, ale konec mě zklamal. Jsem zvědavá na jiné knihy od tohoto autora, které mám připravené ke čtení.

14.07.2012 5 z 5

Démoni pralesa Démoni pralesa Alec Palmer (p)

Kniha se mi moc líbila. Velmi dobře se čte a žánrově se podobá knihám James Rollins. Doporučuji si ji vzít na dovolenou

07.06.2012 5 z 5

Den Trifidů Den Trifidů John Wyndham (p)

Je to dlouho, co jsem tuto knihu četla. Moc se mi líbila. Jsem zvědavá jak se mi bude líbit Noc trifidů, když její hodnocení je slabší.

09.04.2012 5 z 5

Noční pavouk Noční pavouk John Lutz

To byla první kniha, kterou jsem od J. Lutze četla a uchvátila mě natolik, že se stal mým oblíbeným spisovatelem.

19.02.2012 5 z 5

Kuře a nůž Kuře a nůž Mary Higgins Clark

Čte se to skvěle, napínavé až do konce knihy. A protože to je M.H.Clarková, tak jako vždy mám knihu přečtenou brzy. Vřele doporučuji.

28.01.2012

V náruči nepřítele V náruči nepřítele Mary Higgins Clark

Už po pár stránkách jsem zjistila, že je to vlastně kniha Kuře a nůž. Jelikož jsem tuto knihu četla asi před dvaceti lety a zapomněla jsem obsah knihy, tak jsem si ji znovu ráda přečetla. M.H.Clarková je má oblíbená autorka a mám od ní téměř všechny knihy, hodnotím tuto knihu nejvyšším ohodnocením.

26.01.2012 5 z 5

Zaklínač duší Zaklínač duší Sebastian Fitzek

Po přečtení popisku na přebalu knihy, jsem se dost těšila až knihu budu číst. Děj byl poutavý a čtivý, ale konec mě zklamal. Spisovatélé John Lutz a Mo Hayder jsou děsivější. Přesto kniha stojí za přečtení.

25.12.2011 5 z 5

Pán vřesoviště Pán vřesoviště Ruth Rendell

Dobrá knížka na dovolenou.....

08.12.2011 4 z 5

Impulz: Krvavou stopou sexuálního vraha Impulz: Krvavou stopou sexuálního vraha Michael Weaver

Četla jsem jedním dechem...

15.09.2011 5 z 5

Měsíční krev Měsíční krev Alastair MacNeill

perfektní kniha na dovolenou

15.09.2011 4 z 5

Sukně z listí Sukně z listí Patrick White

Knihu jsem četla asi před 25 lety a moc se mi líbila a líbila se mi tak, že jsem ji chtěla mít ve své knihovně jako klasiku. Ráda bych si ji ještě jjednou přečetla.

15.08.2011 5 z 5

Ve zlomku vteřiny Ve zlomku vteřiny Sharon M. Kava

Skvěle napsaný thriler - napínavý, člověk musí stále číst....

15.08.2011 5 z 5

Ostrovy přízraků Ostrovy přízraků Colin Falconer (p)

Mě to jako horor nepřipadá, ale kniha je zajímavá a napínavá

14.08.2011 5 z 5

Totem Totem David Morrell

Mě se kniha líbila, ale každému se líbí něco jiného. Je napínavá a dobře se čte.

14.08.2011 4 z 5

Návrat do ráje Návrat do ráje Rosalind Miles

Kniha je lepší, než byl seriál...

02.08.2011 5 z 5