beer.veronika komentáře u knih
Krásná obálka knihy, nudná kniha...
Velmi zdlouhavá a není ani napínavá. Motiv byl zvláštní a neuvěřitelný.
Kniha obsahuje pěkné fotografie a praktický návod ke kojení. Jak kniha pěkně shrnuje - matka a dítě se naučí kojit kojením.
Autorku knihy mám ráda, nicméně tato kniha mě nezaujala. Hlavní hrdinka mi byla nesympatická a mrzel mě otevřený konec s Teddym.
Rozsáhlá kniha s mnoha informacemi. Velice pěkně graficky zpracována.
Rozsáhlá kniha s mnoha informacemi. Ilustrace mi ale přišly již zastaralé.
Moje nejoblíbenější knížka, doporučuji všem.
Čtu ji určitě jednou do roka a vždy brečím smíchy :) Miluji tento humor.
Kniha se mi vůbec nelíbila. Velice zdlouhavá a na začátku jsem se ztrácela..
Jedině konec byl zajímavý :)
Kniha se mi velice líbila. Postavy byly jednoduché na zapamatování..
Kniha byla příliš dlouhá a chvílemi nudná. Měla jsem ji zapůjčenou v knihovně a dobu vypůjčky sem si musela prodlužovat, protože jsem ji nedokázala přečíst.
Stačilo si přečíst Epilog..
Epilog se mi líbil a dojal mě :)
Zajímavý námět, do poloviny knihy jsem netušila, kde bude asi problém (pomalý rozjezd).
Téma bylo zajímavé, líbilo se mi prostředí korporátu a taky hlavní hrdinky (moderní ženy pracující ve vysokých funkcích).
Bohužel kniha byla velice zdlouhavá, místy jsem se ztrácela a neměla jsem přehled, o jaké hrdince je nyní řeč.
Kapitoly obsahující výslechy mi ale přišly v knize zbytečné.
Jako matka prvorodička jsem tuto knihu pořídila pro přítele.
je zde stručně popsáno, čím vším matka v době těhotenství a porodu prochází a s čím by měli být moderní chlapi obeznámeni.
Mužům knihu doporučuji, příteli se líbila a dala mu nadhled (a hlavně tipy).
Super kniha pro maminky s pěkným grafickým zpracováním.
To byla bohužel hrůza!
Žádný sympatický hrdina, žádné napětí.
Kniha zbytečně zdlouhavá a celkem nesmyslná.
Kniha má přes 400 stran, posledních cca 150 stran jsem přeskočila na konec, abych to své trápení ukončila.
Knihu čtu v angličtině a stále jsem ji nedočetla..
Velké zklamání.
Na každé stránce autorka zmiňuje cca dvakrát slovo ´inevitable´.
Jsem překvapená, že seriál se povedl, zatímco kniha ne..
V knihovně jsem si zapůjčila jen kvůli zlatému znaku Světový bestseller.
Námět byl celkem zajímavý, ale podobné knihy jsem již četla.. Pachatele jsem odhadla brzo ..