bekule komentáře u knih
Druhý díl je z této velmi povedené série nejslabší, ale i tak dávám za 5.
Velké mínus absolutně nepatřičné výrazy , nehodící se do období starověkého Egypta. Možná je to spíš chyba překladatele , narazila jsem na to u Jacqa podruhé a propříště sáhnu raději po autorech držících se více historických pramenů.
Hodně napínavé , akční , sice dost přitažené za vlasy ale hodně dobře se četlo.
Velmi sympatická dvojice, všechny tři díly moc povedené.
Nešlo dočíst, nezvládla jsem přelouskat ani prvních 100 stran
Nezapomenutelná scéna kdy je hlavní hrdina připoután k volantu uvnitř zavřeného auta na poušti. A ještě bonus navic - kniha je ve slovenštině, které je u nás jak šafránu.
Tuto knihu mám od autorky nejraději, a to nejsem milovník psů, jsem kočičák. Dobrodružné, napínavé , romantické. Četla jsem dvakrát a asi po ní v knihovně brzy sáhnu do třetice. Za mě mohlo být delší , ještě lepší by bylo pokračování s touto trojicí.
Všechny tři díly povedené - akční, napínavé - sympatická hlavní dvojice. Škoda že není pokračování.
Jedna z těch lepších od Koontze, jen těch stránek mohlo být trošku míň. A stejně Půlnoc je nepřekonatelná.
Neskutečně vtipná série. Dialogy Evy s Peabodyovou, Roarkem nebo Summersetem mě neskutečně baví. Ale tentokrát byla nejzajímavější její komunikace s Nixií .
Zajímavé povídky z prostředí indických přistěhovalců.Moc dobře se čte ale Tlumočník nemocí je o dvě třídy lepší.
Ke knize mě přivedla hrdinka knihy Marta v roce vetřelce , no tentokrát to byl krok vedle. Nezaujala, očekávání bylo větší než konečný zážitek, k dočtení až do konce jsem se musela nutit.
Příjemné lehké čtení na odreagování, místy hodně vtipné i když dost nadsazené. Před lety jsem četla Prevíta , naštěstí je každá psaná z jiného pohledu, Prevít z pohledu dítěte a Deníček rodičem. Pobavili mě obě, rozmýšlím se mezi 3 -4 hvězdičkami.
Napínavé, tajemné - jak jsem mohla na autora zapomenou a nečíst od něj nic dalšího? hned si musím pár jeho knih uložit do chystám se číst.
Napínavé, romantické, pro mě asi třetí nejlepší od autorky po Na útěku a Na stopě.
Starověký Egypt je mé oblíbené téma, detektivky s Merenem jsou všechny povedené - na rozdíl od knih Christiana Jacqa se opírají o historická data. Velmi příjemné čtení.
Nerada ale pokus o přečtení vzdávám.Nemám moc takových knih které jsem nedočetla,většinou se snažím i když mě kniha nechytne a čte se težko nějak se jí prokousat.Ale nakonec jsem naznala že raději věnuji ušetřený čas dalším knihám.Nesedl mě vůbec styl psaní a to už jsem od autora četla Ztracený chrám a Knihu tajemství - i když ta už mě taky tak moc nenadchla.
Zápletka zajímavá, napínavé - dobrodružné knihy nejlépe s archeologickým pozadím mě baví. Mohla to být hodně dobrá kniha ale vztahová linie a charakteristika postav mě přišla hodně zjednodušená. Určitě jim ještě dám šanci, uvidíme třeba se příští kniha přehoupne přes 3 hvězdičky. Andy McDermott píše o 100% líp!