Bell@ komentáře u knih
Další skvělá knížka od Patrika Hartla, který zkrátka nezklame. Překvapilo mě, že hezky zpracoval i téma výchovy dětí, což není úplně jednoduché. Konec mi připadal trošku předvídatelný, ale určitě stojí za to si tuto knížku přečíst! :)
Tato kniha mě ze série bavila asi nejméně. Děj mi přišel zbytečně natáhnutý a vzájemný vztah mezi Fionou a Gabem se posouval poměrně pomalu.
Co ovšem musím vyzdvihnout je konec, který mi vehnal slzy do očí :)
Krásná knížka, jejíž hlavní hrdinkou je sympatická a emancipovaná dívka Abigail, která dokáže překvapit vlastní rodinu svojí tvořivostí.
Skvělý námět, který však autorka nedokázala přetavit ve čtivou knížku. Výsledkem je dílo, které nezaujme a i přes úsilí je nadlidský úkol ho vůbec dočíst.
Zajímavé završení závěrečné triologie Křiváků. Popravdě takové rozuzlení jsem neočekávala, ale bylo vcelku uspokojivé .
Skvěle napsaná knížka s velmi překvapivým koncem. Autorka rozplétá příběh Heleny velmi pomalu, ale závěr knížky a rozuzlení stálo za to! :)
Kniha byla čtivá, ale čekala jsem od ní víc. Závěrečné rozuzlení příjemně překvapilo. Romantická zápletka byla jako obvykle celkem předvídatelná...
Druhá část série se mi líbila nejvíce. Příběh Abby působí jako jediný uvěřitelným dojmem a oba hrdinové jsou moc sympatičtí :)
Knížka tak akorát do kabelky, ideální na cestu vlakem nebo autobusem. Poutavé a oddechové čtení.
Jedna z nejlepších knih od Julie Caplinové. Atmosféra Dánska na čtenáře skrz stránky úplně dýchá. Podobně tomu bylo také v Hotýlku na Islandu.
Knížka se mi velmi dobře četla. Má poutavý děj od kterého se nešlo odtrhnout. Romantika a erotika smíchaná s dobrodružstvím.
Skvělá romantická knížka, která vás vtáhne do děje. Pro milovníky romantiky a šťastných konců je to ideální volba!
Čtivá oddechová knížka, která vás rychle vtáhne do děje.
Knížka se mi celkem líbila. Byla plná vánoční atmosféry i aktivit, které se dají před Vánoci podnikat. Pouze hlavní hrdinka mi k srdci moc nepřirostla, působila až moc "dokonale". I tak se tu však našly fajn postavy jako Sam nebo Ruby.
Fajn knížka, která se rychle četla. První povídka potěší a druhá pobaví. Třetí povídka mi přišla nejlepší, protože v ní autor skvěle vystihl odlišné vnímání muže a ženy.
Pohodová knížka na dlouhé zimní večery. Příjemně naladí na období blížících se Vánoc. Bohužel čtenář od začátku ví, jak kniha skončí.