Beovulfak | Komentáře u knih | Databáze knih

Beovulfak Beovulfak komentáře u knih

Tajemství prachu a krve Tajemství prachu a krve Anna Beatrix Bártová (p)

Bohužel, po padesáti stranách odkládám. Absolutně mi nesedí a nebaví mě.

06.01.2023 2 z 5

Venkov Venkov Michaela Labáková

Dystopie miluju. Příběh byl hezky vymyšlený, styl psaní si určitě své příznivce najde.

25.12.2022 3.5 z 5

Šedý král Šedý král Susan Cooper

Musím se přiznat, že jsem nedocetla. U tohoto dílu mi došla trpělivost a prostě jsem s tím sekla.

07.10.2022 2 z 5

Město schodů Město schodů Robert Jackson Bennett

Pěkné. Styl mi hodne připomínal Terryho P.

19.07.2017 3 z 5

Armada Armada Ernest Cline

Vcelku zábavná oddychovka.

16.07.2017 3 z 5

Podsvětí - Artefakt Podsvětí - Artefakt Kristina Hlaváčková

Opravdu povedené. Jen mám pocit, jako bych četla již druhy díl, a ne první. Možná je to záměr, rozhodně to ale není na škodu. Moc se těším, jak se děj vyvine v dalšíh dílech, ve které doufám.

15.07.2016 5 z 5

Soudné sestry Soudné sestry Terry Pratchett

Super!

08.01.2016 5 z 5

Divoké karty I Divoké karty I George R. R. Martin

Totální zklamání...

09.07.2015 3 z 5

Vodní labyrint Vodní labyrint Eric Frattini

Zatím jsem zhruba v polovině, a kniha se mi fakt líbí...první, co mě napadlo, bylo, že je jako od Browna...Tu kritiku tady nechápu. Jedinou vadou je velké množství překlepů, ale ty jsou v poslední době ve všech knihách. Ovšem, autor za ně nemůže. Prozatím dávám 5*. Uvidíme, až jí zdolam celou.

08.07.2015 5 z 5

Můří deníky Můří deníky Rachel Klein

Přes negativní komentáře jsem si knihu koupila a udělala jsem dobře. Líbila se mi moc, nemohla jsem se odtrhnout.

11.05.2015 5 z 5

Encyklopedie předpovídání budoucnosti Encyklopedie předpovídání budoucnosti Eva Shaw

Výborná pomůčka každé věštkyně :-)

28.03.2015

Bylo nebylo Bylo nebylo Odette Beane

Seriál neznám, ale kniha byla perfektní. Skvěle promyšlený příběh, napsáno s elegancí a lehkostí, krásně se to četlo, přečetla jsem jedním dechem. Super knížka.

08.03.2015 5 z 5

Krvavá Mary Krvavá Mary Alexander Stainforth (p)

Kraťoučká knížka, což je škoda, protože byla napínavá jak kšandy:-) Místy jsem se u ní dost bála. Uvítala bych pokračování u tak náhlého konce.

09.02.2015 5 z 5